Veel keuze en snel en netjes geleverd!

Ruime keuze en veel maten op voorraad. Makkelijk en snel.

snel

snelle levering, prima verpakt, je krijgt wat je bestelt

Super comfort!

Maatvast en altijd een prettig loopcomfort.

Goed assortiment, goede prijzen en prima kwaliteit

Ik heb al eerder schoenen gekocht van Pius Gabor. De pasvorm is uitstekend, hoewel ik moeilijke voeten heb en steunzolen draag. Uitneembare binnenzolen zijn een must en dat hebben deze schoenen allemaal. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering zoals het was overeengekomen.

Snel bezorgd mooi product!

Via de site online besteld. Snelle bezorging. Netjes verpakt en veel keus. Prachtig kwaliteit product! Loopt heerlijk

Gewoon top

Meerdere modellen besteld geen probleem Snelle leveringen retour verwerking

Zeer goede service.

Diverse keren iets besteld. Laatste keer iets retour gestuurd en het geld had ik binnen 3 dagen weer op de rekening staan! Top! Ook al eens schoenen geruild, dit was ook binnen een week geregeld.

De maten wijken absoluut niet af evenals wat je ziet op de foto’s !!!

Ik heb in een winkel ooit Gabors gepast en wist daardoor precies de juiste maat. Het voetbed is fantastisch en de schoenen zijn altijd van geweldige kwaliteit. Echt een top merk voor mij!!!!

Mijn maat, 37;5 altijd perfect, nooit een probleem, ben er super blij mee

Snelle levering en super goed ingepakt, zodat tijdens transport niets met de schoenen kon gebeuren.

Mooie schoenen snel geleverd

Veel keus mooie en goeie kwaliteit schoenen correct levering

Leuke schoenen, snelle verzending en fijne klantenservice

Uitmuntend

Overzichtelijke webshop, correcte en snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Ruime keuze

Mooie sandalen met een zeer goede pasvorm . Lopen en zitten heerlijk ☺️

Vlotte leverering

Goed en correct geholpen

Onovertreffelijk

Ik heb laarsjes besteld, lichtblauw en lichtgroen voor de zomer. Nog mooier als op de site, en ze lopen als pantoffeltjes Echt heel erg blij mee!!

Uitstekende service

Schoenen in de winkel gezien, maar niet in mijn maat. Ter plaatse in de webshop besteld. Keurig op tijd, snel en volgens afspraak bezorgd gekregen (op mijn verzoek in de avonduren). Heel fijn!

Snelle levering en top kwaliteit.

Klantvriendelijk

Ik heb mijn bezoek aan de Gabor store als prettig, deskundig en servicegericht ervaren.

Makkelijk en snel

Bestellen ging super makkelijk. Binnen twee dagen had ik mijn schoenen binnen! Top!

Super snelle en goed service en levering, helemaal TOP

De schoenen van Gabor hebben een perfect pasvorm, ook zijn de schoenen perfect voor het dragen van steunzolen.

Snelle levering. Alles helemaal prima

Sandalen bestelt, twee dagen later ontvangen. Vanwegen tussenmaten die Gabor aanbiedt passen ze per,

Vorm, kleur en materiaal zijn precies zo als verwacht. Heb al vaker bestelt en ben altijd heel tevreden geweest

Tevredenheid

Je merkt dat het met veel zorg en aandacht ingepakt en verzonden wordt. Fijn geholpen, zowel in de winkel als Gaborstore.nl

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch