Fantastische sandalen! Zitten als pantoffels zo zacht.

Gabor schoenen zijn voor mij de bom. Fantastisch hoe deze schoenen lopen. Alsof je op pantoffels loopt.

Al vele jaren draag ik gaborschoenen, zeker weleens andere gepast maar kom toch steeds terug bij Gabor.

alles 10/10

Topper

Snel, goed en duidelijk.

Prima website, duidelijke omschrijvingen. Mooie aanbiedingen, snel verzonden. Fijne schoenen, erg comfortabel.

Top.

Top mooie kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit!

Makkelijk online te bestellen en een snelle levering van uitstekende schoenen. Ruime keuze en een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Online bestelde spullen van Gabor komen altijd goed verzorgd en op tijd aan

Met Rollingsoft schoenen van Gabor kan ik kilometers maken. Ik koop ze vaak online en ze komen, ook samen met bijvoorbeeld verzorgingsproducten, altijd volgens afspraak op tijd aan. Bovendien word je met track and trace goed op de hoogte gehouden. Blij mee!

Iedere bestelling die ik doe is goed een zeer tevreden klant

Ik bestel al jaren de Gabor schoenen van winter collectie tot en met de zomer collectie De schoenen zijn mooi van model en zeer goed van kwaliteit. Dus nogmaals een tevreden klant

Mijn voeten aanbidden Gabor

Al jaren koop ik enkel nog Gaborschoenen. Ze zijn modieus en ook elegant,aangenaam en uiterst confortabel om te dragen Ik ben heel tevreden dat ze ook grote maten hebben voor dames(voor mij 43). Sinds ik voor Gabor koos, hoef ik niet meer tevergeefs alle schoenwinkels binnen gaan om een goedzittende schoen te vinden. Eens je de juiste maat weet, kun je probleemloos een paar toffe schoenen bestellen. Snelle levering!

Geweldige sneakers

Al jaren koop ik Rolling Softs van Gabor. Ze zitten heerlijk. Ik wil niets anders meer.

Goede ervaring

Mooie website. Met filter makkelijk zoeken. Genoeg keuze. Kwaliteit altijd goed. Daarom kom ik zo graag terug

Super aankoop!

Dat Gabor altijd heerlijk zit, wist ik al. Ook dit model loopt heel fijn en bovendien zien ze er echt heel eigentijds en hip uit! Heb al veel complimenten gekregen!

A great make! A great store! Thank you!

A great make! A great store! Thank you!

Snelle levering. Product goed, zoals beschreven. Maat valt goed.

2 paar gekocht allebei goed aan gekomen en ze zitten als gegoten ik ben superrrrrrrr tevreden top .

Prachtige gemakkelijke schoenen

Als verpleegkundige moet ik enorm veel stappen doen ! Met de Gabor Rollingsoft gaat dit zo veel beter en eindelijk zonder pijnlijke voeten! Mijn steunzolen kunnen er perfect in ! Dit is echt de enige soort schoenen waarin mijn tenen geen pijn doen . Ik had vroeger teveel last van krampen in mijn tenen en eksterogen. Ondertussen al 2 paar gekocht . Ze zijn goed breed! Ik neem ook de G van wijde. Ben zelf aan kijken om ev nog een paar te kopen voor het dagelijks leven . Ze zijn niet goedkoop maar zeker hun geld waard !!!!!!!

Schoenen van gabor lopen fantastisch!

Ik heb gevoelige voeten en reuma. Alleen de schoenen van Gabor lopen lekker voor mij. Geen vermoeide of pijnlijke voeten meer.

Goborstore is top

Al jaren bestel ik hier naar tevredenheid

Gabor rolingsoft

Geweldig fijne schoenen met breed voetbed. Zeer geschikt voor moeilijke voeten. Geeft steun en helpt mij mijn balans te houden.

Altijd perfect oké!

Sedert jaar en dag fan en Gabor schoenen gekocht en nu al verschillende keren via internet en altijd alles oké.

Geweldige schoen, zitten heerlijk en vooral blij dat ze ook in grotere maten beschikbaar zijn.

Fijne schoenen

Schoenen hebben een goede pasvorm. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Vlotte service!

Vlotte levering, goed verpakt en de verzending goed op te volgen.

Fijne snelle levering

Enkele malen een paar schoenen gekocht en telkens een fijne snelle levering

Perfecte schoenen !

Ik ben een vrouw met schoenmaat 43 , smalle voet, platte wreef en steunzolen. Gabor heeft een goede pasvorm voor smallere voeten. De schoenen voelen stevig, maar zitten direct comfortabel. Er is voldoende ruimte voor mijn steunzolen zonder dat de schoen gaat knellen of uit model raakt. Het voetbed is uitneembaar, wat het wisselen met mijn eigen zolen super makkelijk maakt. Daarnaast zien ze er ook gewoon heel stijlvol uit – netjes genoeg voor werk, maar ook prima casual te dragen. Echt een aanrader voor wie kwaliteit, comfort én design zoekt, zeker als je net als ik wat lastigere voeten hebt!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch