Super fijne store

Besteld, verzonden en heerlijke schoene aan m’n voeten. Super snelle levering! Dank

Heel erg goed top bedrijf

Als je schoenen besteld heb je het vlug binnen en de service is heel erg goed. Het is een topper voor iedereen.

Snelle bezorging en netjes verpakt Top

Snelle bezorging en netjes verpakt , ben er blij mee en ga zeker vaker bestellen.

Fijne snelle perfecte levering

Gewoon goed.

Was de eerste keer dat ik bij jullie online bestelde, maar alles netjes verlopen en snelle levering.

Heel tevreden over de bestelling

Heel tevreden over de kwaliteit en de pasvorm van de schoenen en ook over de manier dat jullie bestelling geleverd is

Fijne schoenen, bestel al aantal jaren deze schoenen. Alle kleuren inmiddels wel in huis. Zitten heerlijk zien er leuk uit en de steunzolen passen er in. De bezorging ook altijd correct in op tijd

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site!

Voor de eerste keer schoenen bestelt via de Gabor site. Zoals ik al had verwacht, de schoenen voldoen prima. Het bestellen, de bezorging en afhandeling is soepel verlopen. Voor herhaling vatbaar ook al is het kopen voor de site een surrogaat voor het winkelen in de shops!

Zelfs in 1 woord. Schitterend !

Zeer duidelijke website, snelle service en correct prijzen.

Kwaliteit, met snelle bezorging, Top!!

De site is overzichtelijk, de bestelling snel en eenvoudige gedaan,en de afhandeling nog beter! CHAPEAU.

Bij bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en de producten zijn zoals ik deze verwacht! Top!

Gewoon top

Veel keuze, heel snel, bedankje in doos doet plezier dat aankoop geapprecieerd wordt.

Laarsjes, sneakers, sandalen, tas: alles perfect!

Bij Gabor koop ik inmiddels (bijna) al mijn schoenen en sneakers etc. en dat is heel wat! Het ziet er mooi uit en zit perfect.

Top merk

Ik koop en kocht altijd schoenen en laarzen van het merk GABOR. Is echt mijn favoriete merk. Sinds mijn hernia moet ik echt wel sneakers en laarsjes hebben met H wijdte. Helaas bij hoge sneakers van Gabor is het altijd G wijdte. Ik vind dat heel jammer. Al met al een topmerk. Ik bied mijn schoenen met G wijdte op marktplaats aan voor een klein prijsje. Zo maak ik ook nog andere mensen blij. Met vriendelijke groet van Annette Wiltenburg

Zijn super stoer en toch chic.

Goede site, duidelijke afbeeldingen.

Goede site, Gaborone schoenen hebben een goede maatvoering en zijn goed van kwaliteit.

Goed verzorgd.

Mooie schoenen. Eerder bezorgd dan verwacht.

Excellent

Gemakkelijk te navigeren en snelle levering

Super.

Vandaag besteld en 2 dagen in huis. Netjes verpakt en voldoet precies aan mijn wensen.

Alles helemaal goed

Alleen maar goed. De website, bestelprocedure en de levering. Zeer tevreden.

Snel en correct

Snelle bezorging, goed verpakt en de juiste schoen.

Leuke rode pumps die ook nog goed zitten

Voor een feest, rode pumps en dan wil je er ook nog op kunnen lopen. Dat is gelukt, ze staan hartstikke goed. Service ook dik in orde. Snel geleverd en een bericht toen ik het pakket kon ophalen.

Iedere keer snel en correct

Ben iedere keer blij wanneer het pakketje met de schoenen weer binnenkomt

Goede service en top schoenen

Goede kleur, maat, etc en schoenen lopen heerlijk. Zelfs pumps (of andere hoge hakken) lopen alsof je pantoffels aan hebt!

Prima levering, ongeacht uit welke plaats het moet komen, altijd snel!

Heb al diverse malen bij Gaborstore besteld. Goede ervaringen. Tevens is de pasvorm en maatvoering prima. Als je eenmaal weet welke maat en breedte je moet hebben, kun je blindelings bestellen.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch