Snelle levering, top schoenen die super zitten

Mijn ervaring met gaborstore is gewoon top.

Gaborstore heeft een ruime keuze aan schoenen. Zoeken naar producten kan snel en eenvoudig. Bestellen is niet moeilijk en de bestelling wordt snel en netjes bezorgd.

Super service

Bestelling is altijd goed verpakt en wordt snel geleverd. En… veel ruimere keuze dan in de meeste schoenenwinkels.

Geen enkele opmerking.

Vlotte afhandeling. Een aanrader.

Correcte levering

Snel correct zoals verwacht

Snelle levering!

Goede afbeeldingen, kleuren komen overéén En fijne pasvorm!

Geweldige schoenen en de beste!

De enige en het fijnste merk schoenen waar ik altijd op loop, Gabor mijn favoriet!

Helemaal tevreden

Draag al jaren Gabor wil niet meer anders.

Voor mij altijd de goede pasvorm schoenen naar mij smaak fijn dat er kleine maten zijn 3 - 3.5 dat is super.

Gewoon waar voor de prijs!

Ik heb best moeilijke voeten en dan is het superfijn dat als je on-line schoenen koopt de maatvoering perfect is!!

Mijn instappers hadden een verschillende kleur

De schoenen worden gecontroleerd voor ze opgestuurd worden en toch zit er een verschenen en veel gepaste schoen in. Als dat een paar met korting was tot daar aan toe maar voor ne volle prijs kan dit echt niet!! De persoon die dit inpakt is blind of heeft dat goed geprobeerd!

Super !

Voor de 2e keer sneakers besteld online, de 1e keer vanwege corona maar nu vanwege een ongeluk waardoor ik nóg niet naar een gaborstore kan ! Geweldige service én verzacht de pijn een beetje, bedankt !

Helemaal prima

Netjes optijd geleverd en keurig verpakt. Een hele fijn schoen

Prima bezorging op tijd die ze aangaven, artikel goed verpakt.

Fijn dat assortiment online nog volop keuze bood.

perfect

Heel goed geholpen in de winkel. Een paar schoenen niet in voorraad, Werd keurig op tijd bezorgd.

Super service

Heb al een paar keer schoenen besteld. Heb heel veel last van mijn voeten en probeer ze dan een dagje uit thuis. Koop altijd Gabors maar niet alle modellen zitten mij goed. Wanneer ze niet fijn voor mij zijn stuur ik ze retour. Binnen een paar dagen is het geld ook retour. Ik vind de service super!

Voor mij de enige schoen die lekker zit

Jammer dat de dag nadat ik besteld had een email binnen kwam waarop de schoenen afgeprijsd waren.

De schoenen besteld en op de afgesproken datum geleverd. Jammer dat de schoenen van binnen niet soft zijn afgewerkt. Hierdoor langer om in te lopen.

Mooie schoenen en snel verzonden

Hele toegankelijke website en super service!

Al jaren koop ik Gabor schoenen online. Door het zeer fijne voetbed durf ik dat aan! Snelle verwerking van bestelling en niet overladen worden met mailing. Mocht ik toch willen retourneren ivm kleur keuze, ook dat wordt zeer netjes en vlot verwerkt!

Vlotte service

Als je op Terschelling woond doet het er wel een dag langer over. Misschien handig als dit in de beschrijving staat. Zal denk ik ook zo zijn als je op een van onze mooie waddeneilanden leeft. Vriendelijke groeten ilona Schwirtz.

Good governance!

Goede website en product eerder geleverd dan verwacht!

2 zeer goed meedenkende en hulpvaardige dames in deze winkel.

Iemand die zowel steunzolen als steunkousen draagt, komt vaak zonder nieuwe schoenen thuis. Deze x dus niet. De dames waren zeer goed en vriendelijk en dachten mee!

Snelle correcte levering en goede informatie

2 paar sneakers besteld, snelle levering en goede informatie over levering. Helaas 1 paar moeten retourneren en ook daarbij goede informatie over het proces. Gabor staat voor goede kwaliteit met fijne pasvorm.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch