Altijd snelle levering en product zoals omschreven.

De schoenen komen perfect overeen met wat ik ervan verwachtte. De maat zit ook super. Heel tevreden met mijn aankoop en super snel geleverd!

Mooie sneakers snel geleverd

Mooie zomerse sneakers. Zitten comfortabel. Snel geleverd ipv dinsdag waren ze er zaterdag al.

wat een service heeft Gabor

een duidelijke website als je schoenen zoekt die comfortabel zitten. eigenlijk voor ieder wat wils. het bestellen gaat makkelijk en ze worden zeer netjes bij je thuis afgeleverd.

Mooie schoenen, snel gelevery

Duidelijke website met goede omschrijving Cannes schoenen. Snelle verzending, prima verpakt en duidelijke communicatie.

Netjes op tijd geleverd, extra papiertje erbij met laatste controle! Fijne schoen die H leest, zit me altijd goed.

De sneakers zitten top !!

Door de 3 operaties aan mijn voeten koop ik graag Gabor schoenen/laarzen met de breedte maat H. Alleen de veters van mijn laatste paar sneakers waren zo kort dat ik ze helaas niet kon vastmaken. Ik heb in een winkel langere veters gekocht zodat ik ze lekker aan kan doen. Top snelheid na het bestellen van de schoenen ik kon ze snel aan. Keurig verpakt.

top

snelle levering en snelle retourafhandeling

Mijn bestelling was binnen een paar dagen afgeleverd. Helaas waren de schoenen te groot. Binnen een paar dagen arriveerde de juiste maat na vermelding op het retourformulier. Goede service zonder gedoe. Een aanrader.

Super sneakers

Ik heb alleen Gabor sneakers ze hebben een goede pasfoto zitten lekker stevig aan mijn voeten. Bij mij alleen Gabor.

Uitermate tevreden

Ik vind het heel fijn om bij de gaborstore te bestellen, omdat ik weet dat er goede aandacht wordt besteed aan de bestelling.

Prachtige producten, vriendelijke en vakkundige bediening

Het is fijn om schoenen te kunnen passen en de juiste maat te kunnen kiezen. De twee dames op de Heiligeweg in Amsterdam zijn heel vriendelijk en vakkundig.

Snelle levering van heerlijke sneakers

Zeer fijne sneakers met rollingsoft comfort waardoor ik heel aangenaam en lang kan lopen zonder klachten te krijgen. Ze zien er ook nog eens prachtig uit. Ik was al fan van Gabor en nu dus ook van de Rollingsoft uitvoering.

Zoals gewoonlijk beantwoorden deze schoenen weer volledig aan de verwachting!

Gabor schoenen zijn modieus, van goede kwaliteit, lopen heerlijk en passen altijd!

Goede webwinkel en merk

Voor de eerste keer na jaren weer iets gekocht van het merk Gabor. Ik heb zowel via de webshop als in de winkel in den haag schoenen gekocht. Bij de webwinkel heb ik sandalen gekocht die heb ik omgeruild voor een kleine maat. Eerst heb ik de klanten service gebeld voor advies, ben ik goed geholpen. In de winkel in den haag heb ik 2 paar schoenen gekocht ook goed geholpen. Voortaan zal ik altijd mijn schoenen bij Gabor kopen. Goede kwaliteit, zitten heerlijk in de voet, voor een goede prijs. Top!

Goed, snel geholpen.

Ondanks dat mijn maat niet te koop was in de winkel bood men mij direct de schoen in een andere kleur maar wel met de juiste maat aan. Hierdoor kon ik kijken of de schoen bij mij lekker zat. Deze werd direct voor mij in de juiste kleur besteld en binnen 2 dagen had ik de schoenen binnen. Fijne service.

Fijne website, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt.

Pakket ziet er goed uit, met checklijst erbij dat het door iemand na gekeken is op oneffen heden. Top.

Snelle levering van mooie schoenen

De schoenen zijn snel geleverd van goede Gabor kwaliteit en nog belangrijker altijd de zelfde maatvoering

Veel keus

Het personeel was erg vakkundig en vriendelijke. En hebben goed advies gegeven. Zeker een aanrader om te gaan winkelen.

De volgende aankoop zal zeker bij Gaborstore in Den Bosch zijn. Prettig geholpen.

Gewoon top

Gewoon duidelijk en zeer snel levering dit is een aanrader zeker weten . Gaat zo door.

Heel goede ervaring

Fantastische ervaring met de service (sandalen, keuze van kleur, met de juiste maat) in de winkel in Haarlem and online bestlling/bezorging.

Teleurstellend

De nieuwe sneakers zijn zo anders dan al mijn andere Gabor sneakers. Deze zijn hard en stug. Eigenlijk had ik ze direct terug moeten sturen. Dat heb ik niet gedaan. Resultaat is dat ik voor het eerst sinds vele jaren een grote blaar op mijn hiel heb. Ik heb 2 dagen op mijn slippers moeten lopen omdat ik in geen enkele schoen meer paste zonder (veel) pijn.

Prima afgehandeld

Ondanks dat ik de schoenen terug moest sturen vanwege een te kleine maat, (steunzolen), is het prima afgehandeld. Een half maatje groter was helaas niet meer voorradig. Het betaalde bedrag werd netjes en zeer snel weer teruggestort op mijn rekening. Top!

Zeer correcte afhandeling.

Zeer correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch