Prachtige sneakers

Op tijd bezorgd, goede maat, lekker breed bij voorvoet, soepel effen beige kalfsleer, no nonsens.

Snelle en correcte bezorging

Prachtige schoenen van hoge kwaliteit en betaalbaar.

Zeer goede schoenen zeerste geleverd

hele mooie witte sneakers

lopen direct heerlijk. Prettig voetbed en een hele mooie schoen. Het gevlochten leer is erg mooi en niet zo standaard en de verdere afwerking is prachtig

Snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit schoenen.

Snelle levering en prachtige slippers.

Gemakkelijk bestellen en snel in huis. Super blij met mijn comfortabele sneakers

Zeer mooie sandaal

Zeer mooie sandaal . Mooi afgewerkt , en mooie en fijne zool . Van binnen ook mooi afgewerkt . Super hip .

Fijn !! dat jullie grote maten verkopen

Met mijn maat 44 is het altijd zoeken naar leuke goed zittende schoenen bij de gabor store keuze uit een groot assortiment. Waar ik heel blij van wordt.

Blij

Op advies van mijn podotherapeut heb ik deze schoenen gekocht en ze zitten heerlijk!!

vlotte bezorging.

Tot mijn verrassing werd de bestelling eerder bezorgd dan van te voren was aangegeven.

perfect

snelle levering, keurig verzorgt

Gaborstore doet wat wordt beloofd: snelle levering van prachtige sneakers met goede pasvorm

Mijn schoenenkast staat ondertussen vol met sneakers en laarsjes van Gabor in allerlei kleuren. Vrijwel allemaal besteld via de webshop. Snelle levering en omruilservice in het geval de maat iets anders uitvalt.

Mooie perfecte passende sandaal.

Snelle levering mooie passende sandaal.

Vertrouwd, snel en correct geleverd

Heb enkele paren damesschoenen besteld die via DHL correct, snel geleverd zijn Top!

Sjieke/casual sneakers

Deze sneakers staan zowel onder een mooie jurk, maar ook gewoon onder een spijkerbroek. Mooi voor een feestje en zeker voor de gewone dag

Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis en dat is super! De schoenen waren netjes verpakt en ik werd goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending. Ik ben heel tevreden!

Comfort met luxe voor de voeten en met uitstraling voor elke gelegenheid ,

Met mijn brede voeten was het altijd een strijd om de juiste schoenen te vinden, tot ik Gabor heb ontdekt,. Zo een verademing en nu een hele kast vol met een verscheidenheid aan schoenen , super fan

Goede service, snleel service, goed verpakt maar boven alles super fijne schoenen!!!

Zoals hier boven al vermeld. Ik ben heel blij met gabor schoenen

Prima advies. Goede service. Erg tevreden.

Prima advies. Goede service. Erg tevreden over de Gaborstore in Arnhem.

Prima service en het enige merk dat ik blindelings in mijn maat kan bestellen. Past altijd! En nooit meer pijn als ik loop. (Thuiszorg) Daarbij uitmuntende kwaliteit. Zelfs mijn moeder van 87 draagt Gabor graag!

Zeer aan te bevelen.

Alles super geregeld. Bestelling geplaats, en de andere dag al in huis.Super van jullie.Schoenen waren niet mijn smaak. Dus terugestuurd.Dit is ook allemaal goed verlopen.Geld ook weer netjes teruggestort.Allemaal goed geregeld bij Gabor Store.Dit merk schoenen zit zo comfortabel.

snelle levering, goede kwaliteit

zeer tevreden

Vlotte en duidelijke site.

Bestellen ging eenvoudig, snelle levering, Ook retour ging soepel, artikel niet teruggestuurd maar naar Gabor store gebracht, werd vriendelijk geholpen en heb het retourbedrag al terug, kortom zeer tevreden.

Snel en goed

Mijn levering was zeer snel geleverd, het was goed ingepakt met de nodige retour formulieren bij. Dit is een zeer goede ervaring.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch