Op de Gaborstore site is er heel veel keus en aanbod en als je een bestelling hebt geplaatst volgt er een snelle levering!! Fijn.

Rollingsoft schoenen lopen fantastisch !

Prachtige rollingsoft sneakers mooie kleuren en ze lopen geweldig Ben er heel blij mee zeer snelle levering bij Gabor store ben zeer tevreden en heel veel keuze TOP !!!

perfect

leuke shop met veel keuze, kwaliteit en daarbovenop een heel goede service

Zeer tevreden omtrent levering, op tijd.

Prima schoenen met goede pasvorm. Levering is altijd op tijd. Kortom zeer tevreden klant.

Geweldig uitgevoerd

Vandaag bestellen, met e-mail op de hoogte, en met de aflevering de laatste mail. Wat een begeleiding!!!!!

Alles prima in orde

Vlotte levering binnen de afgesproken tijd. De schoenen waren heel mooi.passen perfect, ben er blij mee. Zal zeker in de toekomst nog Besttelen

"Gabor" ik wil nooit maar andere schoenen

Bij Gabor heb ik de juiste leest gevonden voor mijn schoenen! Ik ben daar zeer content mee. De breedte is prima en het uitneembare voetbed is een vereiste ivm steunzolen. Ik wil nooit meer anders. Heb op dit moment vier paar Gabor schoenen die ik afwisselend met veel plezier en comfort draag. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen, de bestelprocedure is eenvoudig en een dag later heb je je schoenen in huis.

Prettig om in deze winkel te kopen.

Professionele en vriendelijke service. Gezellige winkel. Leuk en uitgebreid assortiment. En ik weet dat de schoenen goed gemaakt zijn en heerlijk lopen.

Geweldige geholpen

Pretige bediening met aandacht,.De schoenen zijn van hoge kwaliteit

Precies zoals ik verwacht van gabor

Juiste kleur vlotte bestelling en volgens afspraak geleverd gewoon top

Snel en precies wat ik besteld had

Schoen pastte helemaal goed en was heel snel binnen.

Altijd super kwaliteit schoenen

Altijd super kwaliteit schoenen met fijne pasvorm. Dit keer kwam mijn bestelling uit verschillende winkels, waardoor ik meerdere pakketten ontving. Het aantal pakketten waarover een bestelling geleverd word, is voor mij als klant vooraf niet zichtbaar. Uit duurzaamheid oogpunt had ik liever minder losse leveringen. Ik bestel online omdat ik mijn maat precies weet, maar de winkelvoorraad altijd zeer beperkt is.

Uitstekende snelle service

In winkel Den Bosch zelf was mijn maat schoenen niet op voorraad. Verkoopster vertelde dat ze deze wel kon bestellen en dat ik de schoenen binnen 2 werkdagen thuis zou krijgen. Zo gezegd zo gedaan ! Perfecte service in winkel zelf en tevens perfecte bezorging ! Schoenen lopen als pantoffels , heerlijk ,ben er erg blij mee .

Service op maat

Prettig geholpen en snel bezorgd

Ge-wel-dig!

Heb al zo vaak besteld bij Gabor en steeds dikke prima!

Een 1 woord super

Deze schoenen alleen te koop op de gabor store

Netjes geholpen en omdat de schoenen niet op voorraad waren netjes thuis gestuurd

Super blij mee

Eerste keer besteld maar geweldig super blij met de sneakers.

Mijn schoenen zijn goed aangekomen, ik ben er zeer tevreden over.

De bestelling netjes ontvangen, het merk Gabor heeft een goede pas vorm zeer tevredne.

super

What you see is what you get

Mooi blauw

Mooie schoenen maar had ietsje breeder kunnen zijn. Ik ben ze nu aan het inlopen en hopelijk komt het goed want ik wil ze wel houden!

Snelle service, duidelijke communicatie.

Prettig

De instappers die ik gekocht zijn, zoals al mijn schoenen van Gabor, van goede kwaliteit en hebben een prettige comfortabele pasvorm. Ik hoef alleen maar te kijken naar de maat en dan kan ik bestellen. Zeer comfortabel.

Snelle levering, mooie schoenen!

In een schoenenwinkel de schoenen al een keer gepast maar helaas was mijn maat er niet meer, via de webshop toch nog kunnen bestellen en heel snel binnen. Top!

Geweldig!

Duidelijke site, snel geleverd en keurig verpakt.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch