Goede kwaliteit snel bezorgd, veel keuze bovendien!

Goede kwaliteit snel bezorgd, nog veel keuze bovendien!

Veel keuze in kleine maten!

Wat fijn dat er ook in kleine maten (35 en 36) veel keuze is, van kwalitatief goede schoenen. Tevens zeer snelle levering van mijn super fijne sneakers.

Goede kwaliteit. Alles correct, met zorg verpakt. Op tijd geleverd. Zeer tevreden over Gaborstore.

Niks aan veranderen

Ik loop al jaren op schoenen van Gabor. Goede pasvorm en altijd mooi afgewerkt. Ga zo door!

Snelle bezorging

Het zit altijd wel snor Bij de aankoop van Gabor

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle levering en zoals ik gewend ben mooie schoenen van topkwaliteit

Netjes opgestuurd Geen lange wachttijd

Gabor kopen altijd goed

Al meer dan 25 jaar heb ik Gabor schoenen. Nooit spijt van een paar schoenen. Kwaliteit uitstraling maar vooral kwaliteit!!

Goede kwaliteit, stijlvolle sandaal en zeer vlotte levering,

Heel goed!

Goede site, duidelijke foto's en maten.

Alles conform afspraak

Kwaliteit, levering en garanties worden nagekomen conform afspraak. Vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel in Den Bosch

Werd vlot en keurig geholpen.

Heel tevree schoenen, schoenen werden vlot op gestuurd.

Fijne pasvorm, loopt heerlijk

Heel blij met deze sneakers. Lopen erg comfortabel en zien er fantastisch uit.

Goede service, bestellen ging gemakkelijk

Ik was in de winkel bij ons in de stad en zag daar de sandalen staan die ik graag wilde hebben. Helaas had de winkel deze niet in mijn maat besteld. Ik ben door de medewerker verwezen naar de gaborsite en daar heel gemakkelijk de sandalen naar keuze kunnen bestellen. Ze zitten goed en ben er helemaal blij mee, nou nog maar wachten op het zonnetje!

Behulpzaam personeel

Vriendelijk personeel in de Gabor zaak in Amsterdam. Mooie zaak met uitgebreid assortiment. Wat er niet is wordt gezocht op internet.

Erg prettig geholpen

Zeer positief

Heel tevreden met mijn gabor sneakers

Ik ben zo blij

Geweldig lekkere schoenen. Zelfs met schoenen met een hak kun je een marathon lopen. Als je eenmaal de juiste maat weet van het type schoen (bv pumps, instapper o.i.d.) dan weet je altijd dat het goed is als je een nieuw exemplaar besteld.

vlotte service

vlotte service

Gemakkelijke stappers

De sneakers zitten als gegoten.

Mooie overzichtelijke winkel met zeer vriendelijk en deskundig personeel

De schoenen die ik in mijn maat wilde passen waren niet meer op voorraad in de winkel. De verkoopster adviseerde mij om deze on line te bestellen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben erg blij met mijn on line aankoop die ik dankzij het advies van de verkoopster heb gekocht

Topservice!

Met mijn lange en smalle voeten is het best wel moeilijk om gepaste schoenen te vinden! Na een lange speurtocht in winkels een bestelling geplaatst in Gaborstore, waar ik netjes maat en ook breedte maat kon aanvinken! Dus geslaagd met mijn bestelling, ben blij met mijn nieuwe sneakers!

Prima geholpen

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting. Exact hetzelfde als op foto.

Gabor is voor mij een vertrouwd merk

Ik heb vrijwel altijd Gabor omdat de maat en de kwaliteit goed zijn.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch