Alles super in orde zowel product als levering

Reeds meerdere keren bij Gabor besteld altijd in orde

Gabor levert kwaliteit

Prima dienstverlening, snelle levering. Al zeker 15 jaar ervaring met Gabor schoenen. Ook in maat 43. Zitten fantastisch.

Super fijne en mooie schoenen! Snelle service!

De schoenen van Gabor zitten altijd goed! Ivm de hielspoor die ik heb gehad, kan ik op andere schoenen niet zo lang lopen of staan..met Gabor wel! Zelfs op hakken!! Super fijn voetbed! De service is snel en goed!

Ik had al 3 jaar de schoenen voel mij er heel gezin, waarbij ik dezelfde maar in ander kleur wilde, en nergens nog in de winkels te verkrijgen was ,met medewerking van een torfs winkel kwam ik bij deze site terecht, en heel ,heel tevreden met de aankoop .

Tot nu toe nog altijd de juiste maat en kleur gekregen die ik bestelde

Site service super

Aanbod heel uitgebreid, gebruiksvriendelijke site, handig en transparant bestellen en geleverd zoals beloofd!

Prachtig, praktisch en snel

Gabor Sneakers besteld omdat ze gemakkelijk zitten om een ganse dag mee te werken. Verslijten niet en geven veel steun. Besteld en dag erna geleverd zonder problemen! Service top! Kwaliteit top!

Top Site

Goed bestel proces, alles loopt goed door. Werkt perfect!!

Fijne site en veel keus om te bestellen.

Goede omschrijving van de schoen. En snel geleverd.Top!!!

Snel geleverd, fijne schoen

Beetje slordig dat er nog een prijskaartje in zat van € 99,99 terwijl ik er € 145,00 voor betaald heb.

Klasse

Ontvangst met kopje koffie! Rustige hulp bij passen en uitzoeken. Mijn maat niet aanwezig, volgende dag thuis bezorgt. Gewoon, hele fijne zaak! Ik ben 82 jaar.

Ik ben erg blij.

Ik ben erg blij. De schoenen zijn erg mooi en comfortabel. Levering werd op tijd gedaan.

Heel goeie service en verzorgd

Ben heel tevreden

TOP

Zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen. De levering volgde zoals vermeld op de site. Heel blij met mijn bestelling bij Gaborstore.nl

Heel tevreden van de kwaliteit en de levering

Voor de eerste keer gabor schoenen besteld, goede kwaliteit en levering

Schoenen zitten prima.

Zoveel keus is niet in alle winkels te zien. Lekker op je gemak zoeken. Snelle levering keurig verpakt en thuis afgeleverd.

Fijne schoenen, snelle levering

Tevreden

Fantastische winkel ik ik probeer altijd in de winkel te kopen. Ze bestellen het na je de goede maak

Prima service klasse personeel. Koop et graag als ze het niet hebben bestellen ze het online en sturen het zonder kosten naar je huis super!!!!!

Een aanbeveling om te shoppen

vlotte service, levering, afhandeling retour

Super service...

Mijn schoenen passen als gegoten, heel leuk dat jullie ook kleine schoenmaten hebben, ben heel tevreden over jullie service.

Super service

Groot assortiment en bestelgemak. Retour service is super.

Communicatie per mail was erg goed

Geweldige schoenen

Prima pasvorm. Kan het kopen zonder te passen. Maat is altijd perfect. Zeker met brede voeten.

Super behulpzaam.

Ik ben heel vlot geholpen in de winkel, omdat de schoenen niet in mijn maat hadden werden ze online besteld. Op mij vragen heb ik duidelijke antwoorden gekregen verkoopadviseur was een toppertje. Levering was heel snel. Alles ging, zoals in de winkel werd gezegd.

Via de website sneakers besteld. Snelle levering en netjes ingepakt . De website is duidelijk en overzichtelijk. Top!!!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch