Ken de rollercoaster en deze schoen bevalt heel goed

Verwerken order en levering zijn goed en duidelijk

uitstekend

duidelijke webshop, correcte afhandeling bestelling

Supergoed

De informatie is duidelijk en laat niets te wensen. De bestelling is makkelijk te doen en de levering sneller dan ik zelf zou verwachten. Ik zou zo weer op deze manier schoenen bestellen bij Gabor.

geweldig

super

Fijne mensen.

Mijn favoriete sneaker was niet op voorraad, is voor mij besteld en opgestuurd naar voor mij dichtbijzijnde DHL punt, binnen 4 dagen liep ik heerlijk rond op mijn fijne sneakers. Perfecte service!

Uitstekende kwaliteit en pasvorm

Ik koop nooit kleding of schoenen online, behalve de schoenen van Gabor. De maat klopt altijd en de kwaliteit en pasvorm is altijd even goed. Qua uiterlijk is de Gabor niet van 13 in een dozijn.

Goede kwaliteit en pasvorm ik bestel al jaren bij jullie en ben zeer tevreden ook de verzending is correct en op tijd ik zal nog bestellingen bij jullie blijven doen vriendelijke groeten

Duidelijk, snel

Mijn schoenen kwamen netjes aan En ook fijn dat het s avonds kon Helemaal blij

Fijne, gezellige winkel

Overzicht en ik word fijn geholpen. De dames doen hun uiterste best om de juiste maat te vinden.

Super goed

Goede service en kwaliteit

Vriendelijk en behulpzame dames.

geweldige site

Had nieuwe jurk binnen, nu de outfit compleet maken, gelijk gezocht op Gabor site, filters gebruikt , en ja hoor gelijk de juiste schoen naar waar ik zocht. fantastisch!!!! Snelle levering en de kwaliteit is goed, blijft ook lang mooi er uit zien. Ik ben heel blij met schoenen van Gabor!!!

Het kan niet beter

Prachtige schoenen, ze zitten en lopen geweldig.

Snel bezorgd en keurig verpakt

De schoenen zijn snel bezorgd en keurig verpakt. Koop al jaren schoenen van Gabor, fijne pasvorm en modieus.

snel geleverd, en goed product

Uitstekend en praktisch

U koopt altijd schoenen bij gabor omdat ze comfortabel, praktisch zijn en langer meegaan. Ik raad aan om via deze site te kopen. Bedankt voor uw diensten

superleuke schoenen

Mijn man was erg blij met de kleurige sneakers, die hem perfect pasten. En ik breide al een paar bijpassende sokken voor erbij!

Gewoon prima!

Bestellen= makkelijk Levering= snel

Geweldige schoenen en supersnelle service!

Ik draag al jaren bijna alleen maar Gabor schoenen! Ze passen altijd, lopen geweldig en gaan lang mee. De online service is geweldig snel.

allemaal heel erg netjes geregeld

alles goed geregeld en bestelling snel in huis

Duidelijke site met groot assortiment en mooie duidelijke foto's. Vlotte bestel afhandeling en levering mogelijk naar keuze. Top!! Heel blij met mijn nieuwe schoentjes.

Schoenen altijd goed. Bezorging deze keer niet.

Had aangegeven bezorging dinsdag middag/avond. Werd zaterdag en waren we niet thuis dus winkel beneden aangegeven , waren overdag niet bezorgd maar mail tot in de avond, geen schoenen. Nieuwe mail maandag middag avond keurig op tijd bezorgd. Dus geef in het vervolg geen bezorg moment aan en wacht af. Verder altijd heerlijke schoenen en zitten altijd goed.

Super snel

Ik weet wel dat tegenwoordig alles snel geregeld kan worden,maar binnen 24 uur mijn bestelling al binnen heb ik nog niet meegemaakt!!

Snelheid van levering

Zuid Willemsvaart 229