Heerlijke schoenen, snelle levering

Dikke prima!

Altijd goede service en snelle levering, plus het is netjes en verzorgd ingepakt en aan alles gedacht ook de retour eventueel!

goede pasvoorm

snelle levering geweldig

Goede kwaliteit schoenen snel bezorgd

Gabor is mijn merk! Al jaren. Nu bestellen jn de gabor store is makkelijk en praktisch. Maat is goed. Kwaliteit van Gabor uitstekend. Schoenen gaan lang mee. Dat maakt de prijs/jwaliteit verhouding prima.

heel comfortabele schoen !

de sneaker die ik heb uitgekozen voldoet heel erg aan mijn verwachting. Mooie kleur blauw. De kleur die niet overal te verkrijgen is. Gabor fits mij goed!!

Zelden of nooit zo slecht geholpen in een winkel

S Ochtends tegen 10.30 aangekomen in de Gaborstore in Arnhem. Werden niet begroet of aangesproken door de aanwezige verkoopster ze keurde ons geen blik waardig. Op dat moment waren er verder geen klanten in de zaak aanwezig. We wisten eigenlijk al vrij aardig welke schoenen ik wilde hebben, we hadden al op de website gekeken maar ik twijfelde tussen twee exemplaren. Stonden zowat in de toonbank en waren in overleg maar de verkoopster reageerde totaal niet op ons. Uiteindelijk gevraagd of ze deze schoenen in mijn maat had. Werden opgehaald, de schoen waar ik uiteindelijk voor koos was er niet in de juiste kleur maar kon besteld worden. Wat een gehannes met de iPad ze kreeg het maar niet voor elkaar maar de zeer ongeïnteresseerde houding maakte dat we zeer ontevreden het pand verlieten. De schoenen kwamen al de volgende dag en lopen heerlijk dus ik kom zeker terug bij Gabor maar dan in Deventer daar word je tenminste op een vriendelijke manier geholpen. Ik heb nog nooit een review ingevuld bij een aankoop maar dit was dusdanig vervelend dat ik het deze keer wel heb gedaan.

Goede site en snelle verloop van de bestelling

Al een aantal keren wat via de Gabor site schoenen gekocht en tot nu toe heel erg tevreden. Super merk Gabor Ga zo door met alles!!

Fijne schoenen waar je zo in weg loopt

Pasvorm fijn. Maat valt normaal. Nette afwerking. Verschillende gabor schoenen en laarsjes en altijd goed.

Goede keus. Snelle verzending.

Het is fijn om de Gabor online te kunnen bestellen. Vooral omdat véél mijn maat 37/4 NIET op voorraad hebben.

Heel tevreden over het advies van de klantenservice met mijn vraag over een bepaalde schoen die ík zocht . Zeer tevreden met mijn aankoop.

Mooie sneaker van goede kwaliteit.

Mooie sneaker, goede kwaliteit en snelle levering. Erg tevreden.

Makkelijk en snel gewenste schoenen in huis

Ik zocht licht blauwe comfortabele maar ook elegante sandalen om te combineren met een outfit voor een specifieke gelegenheid. Ik had de sandalen relatief snel nodig. Bestellen en betalen ging eenvoudig, en 2 dagen later volgde de levering. Netjes verpakt, kwaliteitscheck in de schoendoos en bedank briefje. Schoenen netjes en zoals op afbeelding. Comfortabel aan de voeten en elegant. Heel fijne en vlotte ervaring. Kwaliteit !

Correcte levering

Correcte levering

Fijne schoenen met snelle levering

Fijne schoenen met snelle levering

100% tevreden en een snelle levering!!

100% tevreden en een snelle levering van de rolling soft sneakers

Had eerst verkeerde maat besteld maar kreeg na retour zending heel snel de goede maat

Goede service; tijdige levering

Ik heb leuke sandalen gekocht, die goed zitten, maar dat is ook wel een kenmerk van Gabor. De medewerkster van de zaak (Utrecht) heeft mijn maat besteld. Ze kwamen keurig op tijd aan. En nu draag ik ze dus (avec plaisir).

Prima winkel goede service

top geregeld

Gewèldig

Altijd tevreden…..perfecte snelle levering, hele goede klantenservice en gewèldige producten!!! Ik koop nergens anders meer !!!

perfecte en snelle levering

De laatste jaren bestel ik alleen online bij de Gabor Store. Ik ben zeer tevreden met de service en snelle levering.

Snelle service en uitstekende producten, ook in maat 35, dus ik koop eigenlijk nergens anders.

Heb twee paar schoenen gekocht ben er helemaal blij mee de ene dag besteld binnen 48 uur liep ik er al op! Ze waren zo snel binnen

Correct

Geen opmerkingen, alles is heel vlot verlopen!

Overzichtelijke site, fijne schoenen

Ik koop minstens twee per jaar schoenen online bij Gabor. De prijzen zijn goed, de schoenen mooi en praktisch De maten kloppen goed. Voor een betrouwbare en goede keuze, kies Gabor!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch