Heel tevreden

Super leuke ervaring snelle levering en uitvoering

Levering conform afspraak geleverd.

Schoenen netjes van kwaliteit en keurig volgens afspraak op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

Lieve behulpzame mensen.

Fijn dat Gabor zo meedenkt. Ik kom er zeker terug. Ik zal deze winkel zeker aanbevelen.

Prima geholpen en snelle en correcte ontvangst van de schoenen

Prima geholpen en snelle en correcte ontvangst van de schoenen.

Hele goede service

Heel netjes op de hoogte gehouden van de levering. Toppie geregeld. Sneakers gekocht in den Bosch echter niet mijn maat. Verkoopster heeft ze voor mij besteld en de dag erna had ik ze in huis.

Snelle correcte levering

Deze webshop is uitstekend georganiseerd. Gabor is een mooi merk en daarom bestel ik graag, meestal prima maar als het me niet bevalt kan het ook prima retour en dan wordt het goed afgehandeld.

Altijd goed !!

Voor mij is gabor al jarenlang het merk dat mij perfect past en goed zit !!!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site met omschrijving en een snelle levering.

Heel erg tevreden fijne schoenen gekocht ze zitten heerlijk,en ga zeker in de toekomst weer bestellen . Ik ben heel blij met de Gaborstore .

Super store

Zeer goed geregeld en snel geleverd ben er zeer tevreden over

Snel en goed

Heerlijk schoenen en snelle service

Zeer goed geholpen

Deze mevrouw heeft mij goed geholpen. De schoen was niet op voorraad in de winkel, ze heeft voor mij het in de winkel besteld. Zeer fijn dat ik dit niet meer thuis hoefde te doen.

heel vlotte bestelling! Gewoon top!

de bestelling is vlot verlopen, online bestellen ging vlot, levering ging snel en schoenen voldoen aan de verwachtingen

Kiezen is moeilijk, maar eens je gekozen hebt gaat het snel!

Betalen is gemakkelijk en de levering volgt snel. Ik heb ook eens schoenen moeten terug sturen, omdat ze voor mij niet lekker zaten. Maar ook dat verliep goed, snelle terugbetaling!

Snel behandeld.

Zeer ruime keuze en snelle levering

Helemaal perfecte ervaring weer.

Comfortabel chique

Een schoen van Gabor geeft een comfortabel gevoel aan de voeten. Maar heeft toch een vlotte en moderne uitstraling.

Schoenen nog niet onvangen

Helaas heb ik de schoenen niet op de afgesproken avond ontvangen. Heb daar wel extra 2 euro voor betaald. Fout van Gabostore of DHL, ik weet het niet. Wel vervelend. Is nu nog afwachten of ik morgen overdag (moet er dan speciaal voor thuisblijven) DHL het pakket wel komt brengen. Kan pas een oordeel over de schoenen zelf vormen na deze levering. Overigens ging vorige keer de levering van de schoenen via DHL ook al verkeerd. Dus ergernis alom.

Super mooie schoenen en geweldige levering!

Erg mooie en comfortabele sneakers én echt geweldige schoenverzorging besteld en gekocht. Snelle levering en heel fijn dat het geen probleem is om de niet gekozen paren te retourneren. Ik heb lastige voeten, dus bestel altijd 2 à 3 paar om te kunnen kiezen welke comfortabel zitten en dan is de retourmogelijkheid super fijn. Ook zonder poespas, dat zie je wel eens anders!

Mooie website

Mooie website, veel keuze en snelle levering! Tevreden over mijn aankoop!

Toppie

Snelle service. Makkelijk door het afhalen bij servicepunt Lidl

Goede informatie vooraf, snelle levering en alles volgens afspraak.

Perfecte snelle service

Voor de eerste keer iets online besteld, normaal ga ik naar de winkel in Den Bosch. Ben super tevreden over de hele service. Groetjes Angelique

Chique Shoes, Super Service!

Ik had me alvast aangemeld op jullie nieuwsbrief. Jullie toffe berichten tonen steeds een mooi assortiment op een originele manier : per kleur (word je vrolijk van), per type (heel praktisch),..... en hoe je de schoenen kan combineren (leuk model, fijne presentatie). Zo blijf ik in één oogopslag op de hoogte van de nieuwigheden van mijn favoriete merk. Mijn bestelling werd snel geleverd. Besluit: een betrouwbare store met een knap assortiment en een vlotte service.

Top!!

Netjes verzorgd. Product voldeed volledig aan de omschrijving en verwachting.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch