Prima! Leuke sandalen voor redelijke prijs

Goede ervaring, goed toegankelijke webshop. Leuke sandalen voor redelijke prijs. Snelle levering. Zo wil ik het graag.

Schoenen gepast in de winkel en de andere kleur werd opgestuurd

Eerst passen in de winkel, de juiste maat is belangrijker dan de kleur!!! De juiste kleur werd gratis thuisbezorgd. PRIMA

Comfort voor probleemvoeten

Bij gaborstore vind ik toch nog een mooi paar schoenen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit , elegant model, mooie kleuren!

Overzichtelijk fijn

De site is overzichtelijk en heerlijk om op te shoppen! Een fijne ervaring. :-)

Helaas paste de aankoop niet alles is snel en correct afgehandeld

Goed product en service

Kwalitatief goede comfortabele schoenen voor een goede prijs. Ook de service is prima. Zonder dat ik hoef na te denken kan ik de juiste maat en type bestellen en daarna gewoon aantrekken en wegwandelen.

Gabor gebruikt DHL als verzender

DHL zendingen worden zelden of nooit op de door DHL beloofde tijd bezorgd. Omdat je er niet op kunt rekenen heeft het geen zin een bestelling te doen.

Tot nu goed

Weet het nog ´niet. Ik heb het artikel teruggestuurd om te ruilen. Hopelijk komt het goed....

Precies zo ik mij het voorgesteld had. Schoenen zitten als gegoten voor mijn eigen steunzolen. Lopen heerlijk! Snelle levering, ondanks Koningsdag.

Prima bedrijf

Snelle levering en goed verpakt. Een persoonlijk bedankkaartje erbij. Zeer attent.

Bestelling ging makkelijk en bezorgdatum kon ik gemakkelijk aanpassen nadat die verkeerd was doorgev

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld (7 i.p.v. 6,5) ik heb gelijk gebeld toen ik erachter kwam en hebben ze gelijk nog voor verzending gewisseld. Top bedrijf!

Snelle, goede levering

Schoenen waren overal uitverkocht alleen site Gabor niet. Besteld en goede levering. Kwaliteit schoenen zoals gewend. Mijn schoenenkast is alleen gevuld met Gabor schoenen in allerlei kleuren en stijlen. Levering keurig en snel. Kortom: zeker aan te bevelen.

Goede foto's, fijne schoenen

Mooie, sportieve schoenen aangeschaft. Precies volgens de foto's, dus geen gekke verrassingen. En het fijne is: je loopt er zo mee weg, inlopen is niet nodig, zitten gewoon goed.

Tijdig geleverd, prima verpakt, helaas voor mij een halve maat te groot.

Hoewel ik normaal maat 39 draag blijkt dit model voor mij aan de grote kant. Het is een fijne stevige schoenen, maar nu glip ik erin. Jammer.

prima service

Zoals altijd mooie schoenen en goed verpakt

Gabor heeft de schoenen voor mijn voeten, altijd goed.

Prima service, altijd tip top, altijd op tijd.

Hier hoef ik niet voor naar de winkel. Super goed. Keurig verpakt. Altijd een bedank kaartje erbij. Gewoon hatseflats geweldig. Ik ben er blij mee.

Goed en snel

Volgende keer weer

Gewoon PRIMA!!!

Stipte Levering!!!

Zeer snel

De schoenen waren precies zoals ik me voorgesteld had

Mooi product snelle levering

Mooie schoenen, voor een prima prijs

Prima schoenen

Altijd snelle verzending. Prima pasvorm. Maten zijn altijd kloppend

Snel en correct geleverd

Artikel voldeed volledig aan de verwachting en werd snel geleverd. Heel blij met mijn nieuwe handtas!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch