Fijne winkel

Lekker zittende schoenen, fijn personeel, fijn dat de zooltjes eruit kunnen.

Goede service.

Ik ben super blij met mijn nieuwe schoenen, ze zijn prachtig en ze zitten goed.

Een goede ervaring

Mijn maat was niet in de winkel in de juiste kleur, maar zonder moeite had ze de volgende dag in huis. Heel klantvriendelijk is dat

Goede aankoop

Zo blij met mijn schoenen, snel en netjes geleverd

goede service en heerlijke schoenen :-)

Ik wilde heel graag 2 paar schoenen hebben. Het eerste paar hadden ze in de winkel op voorraad. Het 2e paar was er helaas niet. Het personeel zorgde ervoor dat de schoenen besteld werden en vlot bij ons thuis werden geleverd. Dit soort schoenen draag ik al jaren met heel veel plezier, mooie schoenen, leuke kleuerrn en zitten heerlijk. Kortom ik ben er superblij mee. Veel dank.

Uitstekende website en vlotte levering waarbij je continu op de hoogte wordt gehouden!

Hele positieve ervaring!!

Goed ontvangen

In de winkel was mijn maat niet op voorraad, dus heeft de verkoopster via internet de schoenen besteld. Deze heb ik snel en netjes ontvangen

Vriendelijke en goede advis!

They put my comfort first and invested extra time to help me find the right fit.

Duidelijk

Is goed

Zeer klant vriendelijk

Door een productie fout bracht ik mijn schoenen terug buiten de garantie periode. Was gelukkig geen probleem.

Prima koop.

Als fan van Gabor schoenen kan ik er bij Gabor op vertrouwen dat maten en leest kloppen. En als dan de webshop goed werkt en snel levert maak je mij helemaal blij. Mijn mooie blauw witte sneakers zijn echt een plaatje. En makkelijk aan/uitrekken met zo'n ritsje.

Snel bezorgd

Mijne nieuwe schoenen passen perfect en zitten direct lekker.

Binnen een dag in huis

Goed merk mooie schoenen

TOP

Alles verloopt heel vlot. Eens je de bestelling hebt ontvangen (wat op een correct tijdstip gebeurt!), ben je meteen in het bezit van de nodige documenten om een retour te doen indien dit nodig zou zijn. Op deze dienst en store valt echt niets op aan te merken!

GRANDIOOS

Ik ben heel tevreden met mijn 3 paar sneakers. Ik ga bijna de deur niet meer uit zonder deze te dragen. Ook de SNELLE afhandeling is een fijne ervaring , en de manier waarop de schoenen verpakt zijn. Met vriendelijke groet, Mevr van Leijsen

Geweldig en overzichtelijk!

Schoenen die altijd perfect zitten.

Zo blij met mijn comfort sneakers van Gabor!

Wat een snelle levering, wat zitten mijn sneakers perfect voor mijn "moeilijke"voeten, ben helemaal happy!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Duidelijke website en nette levering. Toppie!!!

Goede service en snelle reactie bij ruilen van artikel.

Vlotte levering, prima verzorgde bestelling

Meerdere keren besteld bij Gabor Store, prima ervaringen. Vlotte levering en keurig verzorgd pakket.

Goed geholpen.

Ik ben goed en op een professionele manierngeholpen.

Mooie schoenen en snelle levering!

Als altijd super!

Alles altijd keurig geregeld. Men doet wat men belooft!!

Zeer vlotte service

Voor mijn voeten is het thuiskomen in Gaborschoenen :-)

Weer een mooie aankoop

Gábor is een van de weinige merken die ik zonder problemen online kan kopen. Door de duidelijke omschrijving passen ze eigenlijk altijd. Levering zoals aangegeven. Het zijn niet de goedkoopste schoenen maar daarvoor krijg je meer kwaliteit. En dan gaat de doos open en komen er (dit keer) een paar sandalen uit die heerlijk zitten! Helemaal blij mee.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch