Perfect zoals steeds

Ondanks brede, moeilijke voeten, kan ik met Gabor perfect modieuze, toffe, coole schoenen dragen. Perfecte service, vlotte levering en ook retour of ruilen verlopen prima.

Ben zeer tevreden van de kwaliteit

Prima advies!

Omdat de kleur schoenen niet op voorraad waren mocht ik het model in een andere kleur passen en zijn de schoenen besteld en thuisbezorgd. Prettig geregeld zo!

Snelle service en goed ingepakt!

De schoenen worden snel geleverd, zijn goed in de doos verpakt en ook in de te verzenden doos. De reactie van Gabor bij eventuele retourzendingen is ook snel.

Makkelijk: altijd de goede maat en pasvorm!!

Met een Gabor schoen loop je altijd goed!

TOP

vlot

Vriendelijk ,goede service.

Na mijn retour doen en klacht is het super goed en vriendelijk afgehandeld. Heel tevreden over gabor schoenen lopen erg prettig.

snel en correcte levering

ik had de schoenen gezien bij Torfs in Belgie maar helaas hadden ze mijn maat niet. Ik was zoooo blij dat ik ze kon bestellen in Nederland en ze werden onmiddellijk geleverd. Helaas zijn ze beetje te groot dus ik wacht op een halve maat kleiner, maar die komen eraan. Alles wordt correct verhandeld. Kon dat maar bij elke online bestelling van andere bedrijven ook zo zijn.

Na overleg over levering goed bezorgd

Uitstekend werken volgens instructie

Heerlijk en mooi!

Mooie schoenen die fijn zitten!

Super boots van mooie kwaliteit leer

Snelle levering, zeer tevreden over de boots die ik heb gekocht.

Duidelijk en snel

De webshop is overzichtelijk en werkt goed, ook als je filters instelt. De levering is snel. Ik kon bij mijn bestelling aangeven wanneer ik de schoenen geleverd wilde hebben. Eerste mogelijkheid was dinsdag bij de bestelling van vrijdagmiddag. Ik kreeg echter zaterdag ochtend een mail dat ze dezelfde dag bezorgd zouden worden. Dat was inderdaad het geval. Heel fijn maar de eerdere informatie klopte dus niet. Het terugsturen van het 2e paar ging makkelijk en zonder problemen

Snelle levering, goede foto en omschrijving, artikel is precies wat je ziet

Super confortabele schoenen

Nog nooit schoenen van Gabor gekocht maar door toedoen van zooltjes moest ik op zoek naar bredere schoenen. Ik was al bang dat ik niets leuks zou vinden totdat ik op Gabor was geattendeerd. Hele mooie schoenen. Dus mijn volgende aankopen worden dus bij Gabor.

Geweldige mooie schoenen.

Zijn de beste schoenen voor mijn voeten.

Super snelle service

Schoenen snel geleverd, helaas te groot maar de retourservice is simpel en snel

Snelle en nette levering

Mijn maat was niet voorradig in de winkel. De verkoopster heeft mij prima geholpen bij de online aankoop. De bestelling was snel binnen met keuze voor o.a. eventueel een ander tijdstip

Heerlijk die breedte maat H. En geweldige service.

Prima ervaring

Snel geleverd en ik ben heel tevreden over mijn aankoop

Prachtige snel servise kom zeker nog terug

Binnen 2 dagen geleverd,topie dan jullie zo verder zal zeker nog bestelling plaatsen.....

Mooie schoenen, fijne service

Ik ben sinds enkele maanden fan van Gabor, omdat ze schoenen hebben die extra smal zijn. Perfect voor mijn voeten en leuke modellen!

Goede kwaliteit

super

super vriendelijke medewerker en netjes geholpen

Snelle en goede service!

Leuke zomer sneakers besteld, meteen reactie en snel geleverd,netjes verpakt, ben er erg blij mee! Dank je wel

Vriendelijkheid aan de telefoon, top service

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch