Gabor, mijn absolute favoriet!

Omschrijving is altijd zo duidelijk dat je zelfs je schoenen online kunt kopen!

Goede service!

Goed advies gehad en goede sevice. De dames die mij hadden geholpen namen echt de tijd voor me en dachten goed mee.

Duidelijke webshop, mooie foto’s!

Handige webshop, duidelijke foto’s die goed aangeven hoe de schoen er echt uit ziet!

Super mooie schoenen

Erg tevreden over de schoenen.

Heerlijke sneakers

Snel Verzonden, goeie prijs en heerlijke sneakers

Ze passen altijd goed en ze zitten heerlijk aan je voeten nooit ergens last van

snelle levering van het bestelde, en mooie heerlijk zittende schoenen ontvangen. Top!

Weer een geweldig enkellaarsje!

Mooi enkellaarsje jeansblauw ,de pasvorm zit goed en een goede hak hoogte . PERFECT.

Goede site en snelle levering

Werkt prima

Het is fijn om het zo te bestellen online. Netjes verpakt en snel in huis wat willen we nog meer

Top geregeld, fijne service.

Schoenen in de winkel niet aanwezig. Worden direct online besteld en binnen en paar dagen in huis. Beter kan het niet.

Fijnste schoenen ooit gehad

Zeer tevreden. Altijd pijn aan mijn voeten. Ben jonge vrouw met steunzool, zocht goede pasvorm in combinatie met sportief uiterlijk. Uitneembare voetbed is ideaal. Heb al drie paar gehad gehad inmiddels in telkens een ander kleurtje.

Super snelle levering!

Goed verpakt en heel snel in huis.

Altijd correct en stipt afgeleverd.

Zeer zeker beveel ik de webshop van Gaborstore aan.

Ik werd prettig en deskundig geholpen!

Uw medewerkers bij Gabor Den Bosch waren zeer toegankelijk. Dat vind ik prettig. Ik moest tweemaal om een andere maat vragen, geen enkel probleem. Dat is uiteraard hun werk, maar door de manier waarop voelde ik me niet bezwaard. Mijn maat was niet voorradig in de kleur die wenste. Werd online voor me geregeld, ik had ze de volgende dag in huis!

Geweldig goed

Goede ervaring. Goede srevice

Snelle en correcte service.

Snel geleverd. Netjes ingepakt met controle strook van desbetreffende medewerker. Voelt als aandacht voor de klant.

Goede en snelle service.

De bestelde 3 paar schoenen werden zeer snel geleverd. En het retourzenden van de schoenen die ik niet wilde verliep ook supervlot.

Heel goede service

De Gaborstore is klantvriendelijk. Model, maat en kleur van de schoenen etc. zijn goed omschreven. Snelle reactie en levering. De schoenen zijn gecontroleerd en heel goed verpakt.

Prima service !

Mijn ervaring met gabor is alleen maar goed Ik leef op grote voet met mijn maat 43 En dat komt goed uit want ik hou van schoenen Heel veel keus in alle soorten schoenen. Pasvorm altijd goed. Prima service !,

Top product en bedrijf

Gabor levert snel en volgens afspraak . De schoenen zijn van goede kwaliteit tijd en Vindt ze heerlijk lopen

Super service

Altijd goed verpakt en een snelle levering! Mooie schoenen en zitten altijd top

Prima levertijd en mooie schoenen !!

Zie boven

Goed geregeld!

De schoenen die ik had besteld waren te groot. Omgeruild voor een kleinere maat. Alles ging heel snel. Maandag eerste paar gekregen. En zaterdag het paar met de juiste maat. Top geregeld,

Vlotte transactie

Het aanbod is top en de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch