Geweldig om bij de Gaborstore te bestellen goede service en Snelle levering

Geweldige pasvorm daarom zijn mijn sneakers allemaal van Gabor

Super snelle levering

Altijd super snelle levering en natuurlijk zijn de schoenen van Gabor van super kwaliteit.

Ze gaf me echt de aandacht en service

Ik ben goed geholpen in Arnhem.. Kom zeker nog eens terug..goed advies gekregen

Zeer goede pasvorm

Gabor is het enigste merk van schoenen dat ik online kan bestellen door de unieke pasvorm

zowel ordervestiging, track en trace én bezorging liep volgens schema.

mijn ervaring staat reed hierboven vermeld

Deze keer niet goed

Helaas heb ik na een online bestelling in een Gabor Store de verkeerde sneakers thuis bezorgd gekregen, dit kan altijd gebeuren , maar wel vreemd dat op het controle briefje het betreffende artikel nummer als correct was aangevinkt wat niet zo was. Op eigen verzoek zelf naar de winkel gegaan om de schoenen om te ruilen, dit is verder netjes afgehandeld

IN ORDE

Netjes verpakt en rap thuis ontvangen !

Vlotte levering, slippers zien er precies uit als de foto’s en zitten ook super! Volgende keer bestel ik weer hier.

Heel goed.

Sandalen zitten als gegoten, mooi, zacht leer, en prachtige kleur.

Kwaliteit schoenen en super service

Ben al jaren Gabor klant, maar voor t eerst online schoenen besteld. Super service!

Geweldige schoen

Een aanrader de schoenen van Gabor,

Geweldig! 10

Jarenlang heb ik alleen maar Gabor schoenen gekocht bij mijn nichtje Maraya in haar schoenenwinkel in Nistelrode. De pasvorm is zo fijn dat ik nooit meer andere schoenen koop alleen maar Gabor schoenen en sneakers. Na sluiting van de winkel in Nistelrode koop ik sneakers en schoenen on line en dat bevalt me erg goed. Perfecte uitvoering en snelle levering, kortom geweldig!!!!!! Ik ben er meer dan tevreden over.

Super !!

Super goede webshop met mooie foto’s en een super fijne klantvriendelijk manier van gebruiken. Erg klantvriendelijk!

Toppie!!

Mijn schoenen zijn netjes bezorgd, ze zitten lekker...

Prachtige enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn prachtig en zitten echt geweldig. Snel binnen

zeer tevreden

Ik heb een paar zomersandalen besteld. Heel fijn dat er ook tussenmaten waren. Binnen 2 dagen had ik het bestelde binnen met de nodige papieren en uitleg als ik het terug had moeten sturen. Gelukkig was dit niet nodig, ik ben zeer tevreden.

Goed en accuraat geholpen

Aardige medewerkers die met je meedenken. Mijn schoenen waren niet op voorraad en zijn direct besteld. Een paar dagen later reeds thuisbezorgd.

Duidelijke website, snelle bezorging En als je iets wil retourneren, de retour label zit er al standaard bij Allemaal erg makkelijk En heel snel je geld terug op de rekening En voor mij zijn Gabor schoenen altijd perfect

Geweldig!

Mooie winkel, gezellige verkoopsters, Leuke collectie, mooie kleuren, perfecte pasvorm, heerlijk voetbed, betaalbaar, blij gevoel, tevreden klant!

In één woord: geweldig

Ik koop meestal Gabor schoenen want de pasvorm is erg goed.

Goede kwaliteit

Mijn kast staat vol met gabor schoenen en ze zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en lekker lopend. Met gabor loop je als het ware op wolken.

Hee fijn

Snel en goed - 2 paar besteld in 1x passend

Prima ervaring met deze website!

Duidelijke webshop en snelle levering!

altijd goed

De schoenen van Gabor zitten mij altijd als gegoten. Ik koop zelden een ander merk.

super snelle en fijne levering met heerlijke schoenen.

Ik draag sinds de winter gabor schoenen omdat ik inmiddels 51 jaar ben en sinds de corona tijd veel aan het wandelen ben. Ik heb altijd veel rugklachten gehad en mijn moeder die niet meer leeft heeft bijna haar hele leven gabor schoenen gedragen helaas is ze vorig jaar overleden. En nu heb ik de eerste keer afgelopen winter gabor schoenen gekocht en loop hier zo heerlijk op ze zitten als gegoten en zijn dus heel erg goed voor mijn onderrug. ze zitten gewoon als een pantoffeltje aan je voeten. Super heerlijk en iedereen aan te raden.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch