Een schoen waar ik niet zonder kan doen.

Heel tevreden!

De webshop is gemakkelijk in gebruik. Ook werden er geen verzendkosten aangerekend vanaf €60. Er was een snelle en correcte levering en de schoenen zitten als gegoten. Prima service!

Fijne site duidelijk snelle levering ben er blij mee

Alles positief mooie laarzen

Klasse schoenen en perfecte service en levering

Ik was laats in een Gabor winkel. Hier heb ik verschillende schoenen van de zomercollectie gepast. Aangezien ik er nog even over wilde nadenken, vertelde de verkoopster mij dat ik de schoenen eventueel mocht ik deze toch willen ook online kon bestellen. Nadat ik eruit was inderdaad de schoenen via website besteld. Dit is mij zeer goed bevallen, aangezien deze goed geleverd zijn, en in perfecte staat. Alles was geheel duidelijk, en ik ben super blij met mijn schoenen

Prima schoenen en prima service

Goede snelle levering via webshop Retourneren makkelijk Goed bereikbaar via telefoon voor vragen etc Schoenen lopen top

nieuwe tas snel geleverd

Nieuwe tas ziet er mooi uit en was snel besteld en geleverd.

Snel en keurig geregeld

Heel netjes en snel bezorgd… mooie sneakers

Snel en netjes

Schoenen besteld, snel geleverd en netjes verpakt.

Elk seizoen weer heel tevreden met mijn nieuwe gabor schoenen

Goede fit, uitneembare zolen, mooie modellen

top bedrijf

Snelle levering, mooie schoenen en hele goede retour service.

Superrrrr

Wilde eigenlijk geen sneakers maar de verkoopster in Haarlem heeft me zoveel sneakers laten passen dat ik toch tevreden een paar sneakers heb gekocht. Wat een geduld hd die vrouw superrrr dus.

Besteld en snel in huis. Ook 'r omruilen ging als 'n fluitje van 'n cent. Geweldige ervaring met veel opluchting . Bij andere bedrijven is dat heel anders. Langer wachten, veel verzendkosten. Fijn bedrijf is Gabor. Ik ga er vaker kopen. Dank je wel voor deze ontspannen inkoop.

Precies wat ik wilde!

Fijne schoenen voor vele kilometers

Supercontent

Altijd correct behandeld

Gezellig en goed geholpen

Goed geholpen in Alkmaar en goed geslaagd voor 5 paar schoenen! Vriendelijke dames in Alkmaar

Super nette levering

Fijn om het pakket te volgen en te weten wanneer het geleverd wordt.

Altijd correcte, snelle levering

Al een paar keer online besteld en dit loopt correct en snel. Ook het terugzenden gaat zonder problemen. Aan te bevelen! :-)

De schoenen voor mij gemaakt

Ik draag alleen Gaborschoenen:die zitten mij als gegoten

fantastisch

Fijne schoen, zit heerlijk, lekkere neutrale kleur die overal bij past. Komt overeen met het plaatje.

Uitstekende verzorgende verzending.

Prima snel Verzonden en zeer hoed verpakt.

Prima schoenen, goede kwaliteit en snelle levering

Zeer vlot van bestelling naar aflevering.

Groot aanbod, door gebruik van hulpknoppen ben je snel bij wat je wil.

Bestellen kan niet gemakkelijker

Kiezen, bestellen en betalen en na 2 dagen geleverd, wat wil een mens nog meer.

Hele fijne modieuze schoenen! Comfortabel

Dit merk is vertrouwd, ik kan zonder passen online de goede maat bestellen, terwijl ik toch moeilijke voeten heb. De keuze is enorm en er is in mijn smaak altijd wel iets te vinden naar de laatste mode! Het bestelproces is eenvoudig en de bezorging snel. Comfortabel en toch elegant! Wat wil ik nog meer!

Snelle, correcte levering. Mooi product.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch