Sbel.prima ontvangen, heel blij mee.

Heb dezelfde schoenen besteld aks ik al in het grijs heb, maarnu in ljeansblauw. Zitten net als verwacht heerlijk, loop er zo op weg.. dus wachten op de volgende kleur, haha.

Schoenen zitten weer heerlijk

Ik zweer bij Gabor schoenen. Sinds ik ze heb ontdekt ben ik langzaamaan mijn schoenencollectie aan het vervangen met Gabor. Deze laarzen lopen heerlijk en zien er ook nog mooi uit.

Correcte levering en topschoenen

Ondanks de tragere levertijd dan voorzien een correcte verzending. De schoenen zelf zitten heel comfortabel en zijn heel aangenaam om te dragen.

Zitten weer heerlijk zoals de meeste schoenen

Alles goed geregeld.

Gaat altijd goed met mijn bestellingen.

Het draait om de maat van je voet!

Het is al heel mijn leven een probleem om de juiste maat te vinden voor mijn voeten! Ben ondertussen bijna 54 jaar , 176 cm lang en heb altijd geweten dat een iets grotere maat een probleem was. Het begon met 41-42 nu soms 42,5-43. Spijtig genoeg altijd weinig keus in schoenen. Nu online wel verbeterd maar nog niet optimaal. Meerdere vrouwen hebben deze maten maar er is soms gewoon te weinig aanbod in deze maten. Vrouwen zijn tegenwoordig geen 160 cm met een maat tussen 38-39. Maar wel 180 cm met een maat tussen 41 en 43!

Vlotte levering, prima kwaliteit. Absoluut mijn schoenmerk.

Draag al jaren Gabor. Perfecte pasvorm en mooie kwaliteit. Zelfs voor mijn (grote) maat!

Goed, zoals altijd

Enkellaarsjes waren er volgens afspraak. Waren precies zoals gehoopt. Gabor levert altijd kwaliteit.

Supermooie schoenen

Mooie kleur, fijne pasvorm. Prima kwaliteit. Snelle levering.

Prima kwaliteit, snelle levering

als boven

Altijd goed schoenen!

Gabor heeft fijne schoenen met G en H wijdte. Ze zijn maatvast dus mijn maat 42 is altijd goed ik kan blind varen op Gabor!

Fijn, net zo goed als de schoenen zelf!

Goed geholpen toen mijn bestelling geannuleerd werd vanwege een geconstateerd kleurverschil. Prettig contact en snel een nieuwe levering, de reeds gedane betaling werd keurig teruggestort.

Gewoon goed

Maandag besteld dinsdag in huis zonder zorgen Ik vind het gewoon goed en heel gemakkelijk

Snelle levering.

Schoenen gezien als popup tijdens het lezen van een krantenartikel. Gelijk besteld en 2 dagen later keurig geleverd op de afgesproken tijd. Levering was gecontroleerd op maat, kleur end. Rapport bijgevoegd. Schoenen zien er prima uit en passen perfect. En.....Gabor is gewoon een fijne schoen (breedtematen).

Snelle correcte levering, goede service.

In Gabor heb ik altijd vertrouwen, of ik nu in de winkel koop of online. Heb je online een vraag over een product krijg je direct antwoord.

makkelijk bestellen

In een paar klikken

Goede uitleg over de pasvorm, snelle levering en uitstekende kwaliteit

Ik vind die schoenen echt heel erg mooi en ze lopen ook goed

Die schoenen lopen goed en het is wat ik precies zocht

De fijnste pasvorm

Veel keus, snelle levering en voor mijn voeten de fijnste pasvorm

Ik vind altijd mijn juist schoen of sneaker op de site. De schoenen zitten ook altijd heel goed en zijn zalig om te dragen.

Fantastisch!

Prachtige producten, snelle levering, uitstekende service!

Uitstekende communicatie en snelle levering

Zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling, er zat zelfs een briefje bij waarop aangegeven werd dat er een deukje in de doos zat. Dit om eventueel uit te sluiten dat ik de doos beschadigd zou hebben als ik het artikel zou terug sturen. Dat noem ik nu nog eens klantgericht. Echt top dit. Ik ga zeker meer bestellen bij deze gabor store. En zal hem zeker aan bevelen in mijn familie en vriendenkring. Een dikke 10 dus.

Afhandeling ontbrekende bestelling

Mijn bestelling was zoek geraakt door een fout met een etiketten printer. Dit werd volledig uitgezocht en diverse malen werden excuses aangeboden, via de telefoon en middels een kaartje bij mijn bestelling . De bestelling werd nog voor mijn verjaardag bezorgd. Helaas waren de laarzen te smal en moest ik deze retourneren.

Snelle levering en product zoals verwacht

Gabor is een schoenmerk wat me goed past en voldoet elke keer weer aan verwachting

Niets op aan te merken!

Zuid Willemsvaart 229