Zó snel, en goed verpakt!

Snel verzonden in keurige doos, met aardig kaartje erbij en evt duidelijke instructie om terug te sturen... was gelukkig niet nodig!

fijne onlinestore

Mooie schoenen, bijna altijd alles op voorraad. Duidelijke foto's en een goede regeling voor terug sturen.

Overzichtelijke site met goede informatie over de producten

Op de site kies je makkelijk op kleur, soort schoen, maat en de breedte, easy!

Keurig en snelle levering van een goed merk schoenen waar je steunzolen inkuilen.

Prima pasvorm

Gabor schoenen zitten comfortabel, goede ondersteuning, pasvorm en prima materiaal. Super tevreden.

alles prima

De laarsjes zelf zijn precies wat ik wilde. De verzending was helemaal zoals verwacht; op tijd en goed verpakt. Ook ben ik goed geïnformeerd. Fijn.

Snelle levering, mooie schoenen

Super snelle levering, mooie schoenen, goede pasvorm. Schoen lopen heerlijk!

Super snel geleverd, product niet naar wens

De service van de Gabor store is prima. De producten vaak ook maar soms klopt het model niet en dan stuur ik het terug. Ook dan is de service prima

Geweldige service!

Ik had laarsjes besteld, helaas vielen deze te groot uit . En helaas was mijn maat niet meer te krijgen. Mijn geld was netjes binnen een week terug op mijn rekening. Chapaeu!!

Snelle levering. Heel tevreden!

Zit als gegoten

Voetproblemen … ik weet er alles van … schoenen die niet meer passen … I hate it! Maar Gabor kent het probleem en lost het op … TOP

Ik heb maat 2.5 en in de gabor winkel in Enschede doen ze heel veel moeite om passende schoenen voor me te zoeken

Perfect!

Ik heb nog nooit een miskoop gedaan bij een online bestelling. De maatvoering en andere informatie klopt altijd.

Fantastisch !!!!

Snelle levering, schoenen zijn helemaal wat ik gedacht had. Top !

Goede maten nog nooit iets terug hoeven sturen

Schnell und gute Lieferung

Das umtauschen von Schuhen hat reibungslos funktioniert

Het is altijd weer feest als ik mijn nieuwe schoenen uit de doos haal

Jaren geleden ben ik klant van Gabor geworden en nog steeds heel blij met jullie collectie. Veel keus en en voor mij een hele fijne pasvorm.

Prima, vlotte levering en schoenen zoals verwacht

Prima alles vlot geleverd

Fijne webshop en snelle levering, goede prijs!

Top service en top schoenenmerk

Een top schoenenmerk, zalige schoenen om te dragen..

Gabor is de hemel op aarde

Er is een ruime keuze online ook voor personen met een grote schoenmaat. De schoenen werden heel snel geleverd en zitten echt super gemakkelijk. Eens je Gabor schoenen hebt wil je niets anders meer. Ik ben weeral heel blij met mijn aankoop !!!

Zeer zeer goede service

Zeer goede website, gebruiksvriendelijk en snelle service. Zeker aan te raden...

Je Gabor schoenenwinkel thuis in je zetel

Supergemakkelijk! Lekker rustig je keuze maken in de webshop. 2 dagen later wordt je bestelling vlekkeloos aan je deur afgeleverd en kan je gaan stappen met je nieuwe schoenen! Echt waar, prima ervaring!

Ruime keus en snelle nette levering

Goede ervaring en ruime keus in grote maten en wijdtematen

Ik heb mijn bestelling nooit toegekregen

Ik,heb mijn bestelling nooit toegekregen en kreeg na een paar dagen mail dat ik laarsjes had geretourneerd….raar…hoop dat ik mijn geld wel terug krijg..

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch