Net dat halve maatje groter

Op aanrader van een trouwe klant van jullie heb ik mijn eerste aankoop op de website gedaan. Had eerder al eens via BOL een paar Gabor schoenen gekocht. Voor mij is net dat halve maatje groter fantastisch.

Geweldig!!

Ik ben dol op Gabor. Wilde stoere stappers en die heb ik gevonden. Ze waren nog in de Sale ook.

Goede snelle levering

Snelle levering en na retourneren geld ook binnen 2 dagen retour top

Mooi veterlaarsje, precies zoals op de site. En dan ook nog super afgeprijsd.

Fijne website

Goede website en snelle en goede levering goed ingepakt

Goede snelle service, makkelijke site en binnen 1 dag in huis

Hele goede service

Fijne laarsjes, snel geleverd

Loop graag op schoenen en laarzen van Gabor !

Hele mooie schoenen !

Prima prijs kwaliteit, schoenen meteen aan inlopen is bij Gabor zelden nodig. Kreeg meteen al veel complimenten. Snelle service en zeer vlotte correcte bezorging

Vriendelijke service

Heerl vriendelijk geholpen in de winkel., om laarsjes uit de sale te bestellen via de website. In de winkel was mijn maat niet meer aanwezig. Bezorging was volgens afspraak.

Snellen bezorging

Ik heb meerderen laarsjes van Gabor goede kwalitijd en duurzaam . Daar ik maat 34 heb zitten maat 35 mijn goed ik kan er mijn steunzolen in .Ze bevallen mij keer op keer goed

Met Gabor schoenen aan de voeten loop je precies altijd op elegante sloefen!

Heel vlotte bestelling én levering Dan komt het pasmoment, spannend ... altijd weer die opluchting dat die schoenen zitten als gegoten, als sloefen zó gemakkelijk.

Een feestje!

Kopen in de Gaborstore is een feestje. Een prachtige collectie voor de grotere (en soms lastigere) voet. Sinds mijn voetoperatie kan ik weer los in de Gaborstore. Zelfs sandalen lukt nu weer. Een heerlijk voetbed, een fijne pasvorm zodat ook mijn voet kan stralen. Daarnaast is de service en afhandeling ook top. Kortom, doen!

Geweldig!!

Mijn ervaring met Gabor schoenen is in een woord geweldig, Mooie modellen, modern maar ook zeker elegant of chique. Ik ben al jaren een trouwe Gabor klant, van laarsjes, pumps tot sneakers. Ik hoef niet eens andere schoenen meer. Dus ik ben helemaal Gabor freak.

Keurig en snel

Met zorg verpakt, keurig en snel geleverd,!

perfect

Snelle levering mooie producten en alles netjes in orde

Mijn bestelling is super snel en goed verpakt geleverd. Ik ben erg blij met mijn laarsjes!

Een goede en snelle afhandeling

Mooie keus

Zeer snelle levering

zelf goed maar mijn man helaas niet

Zelf loop ik perfect op Gabor schoenen en laarzen. Voor mijn man besteld, helaas zijn ze te smal. Wel heel mooi.

altijd tevreden !

heel gemakkelijk om online te bestellen eens je je maat kent, past telkens opnieuw en indien niet kan je het artikel gewoon terug sturen. Alles op voorhand voorzien met duidelijke uitleg voor retour. Enig minpunt voor mij: wanneer je meerdere artikelen besteld, kan je verschillende leveringen krijgen, dat zouden ze beter melden per artikel dat afzonderlijk verstuurd wordt.

Top kwaliteit en goede betrouwbare service.

Duidelijke informatie op website. De kwaliteit is super, leveringen keurig op tijd en na de plaatsing bestelling info over levering. Erg tevreden over het geheel.

Helemaal tevreden

Ik had een bestelling gedaan, deze kwam eerder als ze in eerste instantie aangaven. Helemaal top.

Prima levering

Mooie enkellaarsjes, precies goed

Snel en goed!

Snelle levering, goed en netjes verpakt en ook retour goed en snel afgehandeld! Zeer tevreden

Prima kwaliteit, blij met halve maten en snelle levering!!!

Levering

Zuid Willemsvaart 229