De zeer klantvriendelijke webshop past bij de kwaliteit van de Gabor schoenen !

Dit was mijn eerste aankoop bij de Gaborstore en is zeker een aanrader!!

Ik had de schoenen snel in huis. Meerdere modellen besteld zodat ik kon kiezen. Terugsturen ging vlot. Binnen een paar dagen het geld op mijn rekening.

Snelle service en top schoenen

Super levering en hele fijne schoenen.

Super snelle levering

Angelina huis en zoals gewend perfecte pasvorm

Super blij

Ik heb 2 paar besteld zondagavond en dinsdag ochtend werden ze al geleberd. De schoenen zijn met veel zorg verpakt.

Perfect!

Perfecte levering volgens afspraak. Laarsjes zitten zoals ik van Gabor gewend ben. Ga zeker vaker bestellen via Gabor Store.

Een bedrijf dat staat voor wat het beloofd.

Een bestelling geplaatst, omdat er stond dat ze snel zouden leveren. Ik dacht laat maar eens zien dan, want vaak wordt het beloofd maar het komt er dan niet van. Wat schets mijn verbazing? Gabor doet wat ze beloven, s’avonds al een berichtje dat de bestelling was ingepakt en naar de bezorger ging en zowaar de 2de dag was het binnen netjes verpakt, zelfs met een excuus dat de doos iets beschadigd was. Een Top Firma!! Met erg goede en mooie schoenen.

Goede service.

Ik heb voorjaarslaarzen gekocht via de webshop normaal zitten Gabor schoenen/laarzen altijd goed. Maar deze zaten niet lekker. Retourgestuurt en binnen 3 dagen het bedrag retour gestort goede service.

Past precies en snel geleverd

snelle levering. En altijd goede kwaliteit.

Altijd goed!

Snel, netjes en altijd goed!

Goede service, perfect!

Op tijd geleverd. Netjes verpakt. Kwaliteit schoenen. Zitten heerlijk vanaf de eerste minuut. Ik bestel hier vaker en beveel Gaborstore aan.

In een zin prima

Xxxxxxxxxxxxxxx.

Keurige snelle levering

Snelle keurige levering, bij ruilen tegen andere maat, 2 dagen later alweer bestelling ontvangen

Zit meteen als gegoten!

Goede snelle service, fijne comfortabele schoenen. Je hoeft de schoenen niet in te lopen, past meteen.

De producten voldoen altijd aan de verwachting.

Gaborstore doet wat er beloofd wordt.

Prima !

Geen enkele opmerking, snelle en correcte levering.

Gewoon goed Gabor .

Goede service altijd snelle bezorging en retour ook makkelijk.

Heel plezierig!

Hele prettige ervaring met Gabor! Snelle en vlotte levering. Blij met Gabor!

Goede foto’s van het product en snelle levering. Top

Gabor is altijd top!!!

Ik koop alleen maar schoenen van Gabor omdat ze zalig zijn om dragen en steeds perfect passen.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Zeer snelle levering. Jammer genoeg pasten de schoenen niet, maar perfecte service ivm het retourneren. Zeer snelle, vlotte terugbetaling.

Yes, mijn laarzen zitten als gegoten

Uitgebreide en duidelijke info, goede opvolging en snelle levering. De laarzen zitten als gegoten ... een topaankoop waar ik veel van ga genieten

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch