Leuke afgeprijsde sneakers en de volgende dag al in huis!

Snelle levering van mooie schoenen

Mooie schoenen die lekker zitten. De levering was snel.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Teleurstellend

Ik had met veel zorg mijn schoenen uitgekozen en mijn beste gok gedaan naar schoenmaat (ik heb namelijk 7 paar Gabor schoenen - 4 in maat 5.5 en 3 in maat 6). Ik had dus 2 paar botjes in maat 5.5 gekozen, maar jammer genoeg bleek de maat niet goed te zijn. Ik heb alles zonder problemen kunnen terug sturen en heb op het retour formulier aangegeven dat ik dezelfde botjes in een maat groter wou terug krijgen. Blijkt nu dat het geld werd terug gestort. Ik heb geprobeerd om via mail met jullie in contact te komen, maar dat kan blijkbaar niet. Ik heb ook geen enkele communicatie gehad dat de schoenen niet meer beschikbaar waren. Deze service had ik echt niet van jullie verwacht.

Alles goed verlopen, op tijd laarzen ontvangen, duidelijke website

Goede kwaliteit, snelle levering

Goed retourbeleid

Snelle betrouwbare service

Bestelproces is simpel, levering snel en geleverde product van prima kwaliteit

Fantastico

Zeeer blij met de fantastische botjes. Zou ermee naar Rome kunnen stappen.

Piccobello aankoop

Snelle en correcte levering . Prijs/kwaliteit o.k. dankzij de toffe solden !

Snelle levering, prachtige schoenen

betrouwbaar en correct

Wanneer ik bij Gaborstore een bestelling plaats, hoef ik nooit te wantrouwen of het goed zal gaan. Ik vind het een zeer betrouwbaar adres om mijn aankopen te doen.

prima geregeld

Super webshop, mooie schoene en snelle levering .

Super vlotte levering en service

Gabor altijd een perfecte pasvorm voor mij. Mooie en vlotte modellen.

Kwalitatief uitstekende laarsen; snel geleverd; keurig verpakt. Altijd goede pasvorm heeft Gabor.

Kortweg uitstekend.

Snelle service! Schoenen zijn netjes en goed verpakt! Duidelijke winkelsite!

Fijne schoenen en laarsjes❗️

Heb alleen maar fijne laarsjes en sneakers en schoenen van Gabor met goede maat en fijne pasvorm❗️

Super.

Mooie laarsjes. Mooie kleur. Degelijke kwaliteit zoals altijd.. Vlotte bestelling. Snelle levering.

Men denkt mee, geeft uitstekend advies.

Goede omschrijving van maten en pasvorm, maakt kiezen gemakkelijk.

Prima webshop, snel bezorgd.

Helemaal prima!!

Snelle levering en een mooi product zoals altijd van Gabor!

Hele snelle levering voor heeeeeeerlijke schoenen

Gabor mijn merk erg fijne nieuwe prachtige boots

Bij gaborstore al vaker besteld , mooie schoenen fijne materialen,snelle service, top geregeld ik kom zeker terug

Top aanbiedingen en een super snelle levering

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch