Mooie duidelijke website voor uren loop plezier

Als je eenmaal je maat weet is het simpel om de keuze te maken uit jullie mooie collectie, bestellen is simpel en snelle levering . Er zijn al verscheidene bestellingen retour gegaan van andere websites maar van de Gaborsite is er nog nooit 1 retour gegaan. Heeeeerlijke schoenen.

snelle levering, goed verpakt

De schoenen werden snel geleverd en goed verpakt. Overzichtelijke website.

fantastische schoenen!

De schoenen voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. De 2 ritsjes maken het makkelijk de schoenen aan en uit te doen, je hoeft de veters niet elke keer te strikken. De schoenen lopen heel comfortabel.

Mooie collectie en goede pasvorm

Ruime keuze voor de grote maten en perfecte pasvorm

-persoonlijk en grandioos - zeer verzorgde snelle aflevering !!

Kwaliteit voor betaalbare producten, of schoen of tas... goede pasvorm en zeer netjes en persoonlijk de verzorging van het geleverde product..... echt een cado aan jezelf, chapeau!!!

Heerlijke schoenen precies op tijd!

Gabor schoenen zitten altijd goed en zijn prima online te bestellen en zo fijn dat er ook halve maten zijn!

Heel veel keuze

Goede site, filters zijn erg makkelijk te gebruiken . Aantrekkelijke prijzen, snelle levering

Selle verzending van een perfect zittende schoen. Aan de aflevering was duidelijk aandacht aan besteed door middel van een persoonlijk ingevulde checklist met naam van de medewerker.

Altijd prima schoenen, zitten altijd als gegoten

Zelfs voor steunzooltjes koop ik altijd gabor, omdat ze modern zijn en meteen goed zitten

schitterend

bedankt om mijn bestelling zo snel te behandelen. Snelle levering . Alles ok.

Goede communicatie

Je wordt goed en adequaat op de hoogte gehouden over de status van de levering

Fijne website, snelle levering en goed ingepakt. Kortom erg fijn!

Geweldige service!

Goede service en prima kwaliteit Ik heb alleen maar Gabor in huis. 9van de 10 keer online. Nog nooit terug hoeven te te sturen! Ook mijn moeder van 86 wil niets anders.

Makkelijk, goede service en kwaliteit

Fijn dat ik jullie store ontdekt heb. Eindelijk goede passende maten en snelle service.

Zeer snelle levering

Makkelijke website en snelle levering. Goede en duidelijke manier om te retourneren. Feedback : de mogelijkheid om achteraf te betalen zou voor mij een 10 opleveren!!

Makkelijk te bestellen!

Makkelijk te bestellen goede pasvorm prima zaak!

Ik heb in 10 jaar geen andere schoen meer gedragen

Het fijne van de Gabor schoen, met hak, sneakers of laarzen.....ik stap erin en loop ermee weg. Heerlijk!!!!! Wel blijven vernieuwen hoor!

Goede keus en prima maat zoals aangegeven

Fantastische sorting . Je ziet direct wat Gabor te bieden heeft

Snelle levering en super laarsjes

De levering was snel. De laarsjes zitten heerlijk en goed op maat. Hoefde ze niet eens in te lopen.

Prettige site en klantvriendelijk!

Een overzichtelijke site waar de keuze reuze is! Een leuk paar gympen gekocht die snel thuis werden bezorgd. In de doos een briefje van Wilma die mijn gympen heeft gecontroleerd en met zorg in heeft gepakt. Een aanrader!

Duidelijke webshop, goede prijs- kwaliteit verhouding, snelle levering en goede services

Pakket kwam keurig op tijd en de bestelling was goed

Snelle levering en een kwalitatief prima schoen.

De schoenen zijn van een prima kwaliteit en voor mij een hele goede pasvorm. Dat wist ik al, vandaar dat ik online zonder problemen de schoenen kan bestellen en ze tot op heden nog nooit teruggestuurd heb.

Mooi, goede pasvorm

Gabor? Die laarzen zitten als gegoten.

Super en snelle levering

Mijn nieuwe schoenen zitten heel fijn. Levering was snel een netjes

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch