De schoenen direct aangetrokken voor een wandeling en ze zaten perfect. Uitlopen was niet nodig. Goed zittende schoenen waar je heerlijk op loopt.

Heel fijn geholpen

Fijne winkel ik koop al mijn schoenen bij jullie

Geweldig zittende schoenen!

Geweldig zittende schoenen!

Heel goeie kwaliteit van schoenen al mijn schoenenzijn gabor prijskwaliteit is het ook goed...

Voor mij is GABOR de perfecte match

Telkens ik schoenen laarzen sneakers koop...kom ik steeds bij Gabor terecht...voor mij alleen maar Gabor ..wil niets anders...

Fantastisch ontwerp

Schoenen altijd volgens afbeelding, alleen valt dit paar wat smaller, hen altijd 37.5 en nu 38

Mijn bordeaux sneakers met goud, zijn helemaal van deze trend. Ze passen perfect bij mij nieuwe blazer pak met wide leg pantalon. Maar het aller belangrijkste is dat ze geweldig lopen, mooi om de voet vallen en er super uit zien . Een echte blikvanger!

Geweldige pasvorm.

Ik koop blindelings Gabor schoenen. Uitstekende pasvorm.

Mooie collectie

Goed geholpen in Gabor Den Bosch. Vriendelijk en professioneel personeel.

Snelle verzending.

Fijne laarsjes, snel geleverd.

Blij met mijn laarsjes!

Mijn verwachting was dat ik lang zal moeten wachten op mijn aankoop ,maar heel verrassend , de tweede dag werd pakket al bezorgd en wat een prachtige laarsjes precies zo als het getoond werd

Het voelt als zalige pantoffels

Mijn voeten zijn erg blij met de schoenen van Gabor en ik dus ook!

Mooi product!

Ik heb Gabor Enkellaarsjes binnen en ben ik heel er blij mee! Mooi product, de bestelling snel binnen! Top!

Top schoenen, lopen super

Zoals gewoonlijk lopen ook deze schoenen van Gabor fantastisch. Lekker stevig om de voet.

Alle bestellingen elke keer prima geleverd en snel

Prima een aanrader

Ben een echte Gabor fan

Goed passende schoen

Geweldige service

De zolen van mijn sneakers lieten binnen een paar maanden al los. Op vertoon van de kassabon werden de schoenen ingenomen. Dezelfde sneakers waren niet meer op voorraad maar nog wel verkrijgbaar in een andere kleur. De dag erna werden ze al bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

Top !!!!!!

Zo een snelle levering niet eerder mee gemaakt. Schoenen perfect. Precies zoals op de foto. Lopen heerlijk en top kwaliteit.

Nog nooit problemen gehad met Gabor schoenen bestellen. Helaas had ik pas online zwarte laarsjes met een bonte voering gekocht. Bleek dat de voering verschillend was. De linker laars had een dikkere stuggere en iets donkerdere voering dan de rechter laars. Ik heb ze teruggestuurd en netjes mijn geld terug gestort gekregen. Omdat ik altijd tevreden ben ga ik ze toch alsnog een keer bestellen. Hopelijk zijn ze dan wel hetzelfde!

Grote keuze en perfecte service

Grotere keuze dan in sommige fysieke winkels. Snelle verzending en goede service.

The best there is

Ik draag al jaaaaaaaren de sneakers en de schoenen van Gabor. Comfortabel en toch modieus. Echte aanbeveler.

Snelle levering !

De schoenen werden binnen 24 uur bezorgd. De kleur en pasvorm zijn fantastisch, ik ben er erg blij mee !

Mooie schoenen met een fijne maattabel (met halve maten) en een snelle levering.

Mijn header zegt alle voor mij: vandaag besteld en altijd 2 dagen later in huis. Fantastisch merk met een super brede collectie en met halve maten. Ruien? Geen probleem.

Alles oke

Mijn aankoop is prima ,snelle service Helemaal oke

Goed,alleen..

Goed, alleen mis ik betalen met klarna,het duurd lang voor ik mijn geld terug krijg, na een retour, wat gelijk toch een behoorlijk bedrag is voor 2 paar schoenen, ik ga daarom niet meer via de webshop bestellen

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch