Weer hele fijne schoenen

Bestellen, betalen, leveren! Top.

Snelle, perfecte service. Schoenen ingepakt met aandacht en zoegvuldigheid. Kwaliteit!

Een absoluut cadeau om uit te pakken. Top kwaliteit! Kom er nog maar eens om.

Vlotte en gemakkelijke website om een bestelling te doen en te betalen . Ook gemakkelijk op te volgen wanneer bestelling aankomt .

Zeer snelle verzending

Ik kreeg de schoenen zeer vlug, maar helaas moest ik ze terugsturen daar ze te groot uitvielen wat ik heel jammer vond. Verder heel goede ervaringen met gabor schoenen, ik draag geen ander merk.

Schoenen die mijn goed passen.

Steengoed

Mooi op tijd geleverd en natuurlijk weer zoals altijd gewend van gabor goede pasvorm !

Vlug gevonden wat ik wilde

Niet lang moeten zoeken naar mijn wensschoenen en deze werden dan ook nog vlug geleverd… wat wil je nog meer

Prima snel en makkelijk

Met bestellen ging snel en werkt makkelijk en snel bezorgd alles prima

Snelle levering!

Schoenen zitten als gegoten

Uitstekende webwinkel

Gewoon prima. Duidelijke site. Snelle levering. Prachtige schoenen

Goed, snel en duidelijk

Schoenen zijn precies wat ik gehoopt had. Stoer en comfortabel. Nu al mijn favoriete paar. Gabor zit heerlijk. Echt blij mee.

Bestelling vlug en correct geleverd!! De Gaborschoenen zijn heel confortabel!!! Ben er heel blij mee

Supersnelle levering

Supersnelle levering, zoals we gewoon zijn van Gabor een top schoen prijs/kwaliteit!

Het zijn geweldige schoenen altijd blij met een nieuw paar!!!

Voor mijn werk sta en loop ik veel Gabor schoenen zitten fijn altijd een goed voetbed kan er heel de dag op lopen en geen last van mijn voeten. Ze hebben een goede service niks op aan te merken. Ik zeg koop een paar en ervaar het zelf!

Snelle en correcte service

De bestelling op tijd en correct bezorgd! Fijne ervaring en constante service

Prima service en prachtige laarsjes

Snelle levering en goede communicatie!

Snelle afhandeling en fijne schoenen

Snelle afhandeling en fijne schoenen

Leuke schoenen snel in huis

Schoenen besteld op de website en razendsnel in huis.

Topservice, heel vlotte levering, binnen de 5 dagen andere maat ontvangen

Topservice, heel vlotte levering, binnen de 5 dagen andere maat geleverd

snelle levering en retourservice

helaas waren de laarsjes niet passend, snelle retourservice en terugbetaling!

Vlotte levering

Mijn aankoop is goed verpakt en vlot geleverd.

Duidelijke site en snelle levering!

Ik kon heel duidelijk mijn schoenen bekijken en bestellen. Opvolging en levering goed te volgen. De volgende keer zeker hier nog eens bestellen

Altijd goed

Omdat ik de juiste maat en leest weet is het prima kopen via de webshop. Zit meteen goed.

Fijne schoenen

Ik draag al jaren Gabor schoenen. Deze zijn ook weer top! Mooie stoere schoen, met uitneembare zooltjes. Vlot verzonden.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch