Fijne schoenen

Ik draag al jaren Gabor schoenen. Deze zijn ook weer top! Mooie stoere schoen, met uitneembare zooltjes. Vlot verzonden.

Zeer goed! Vlotte verzending!

Super blij mrt mijn nieuwe laarsjes!

Snelle levering!

Geweldig!

Toffe en comfortabele schoen! Stevig verpakt en correcte levering.

Heel goed en snel geleverd

Prima snelle levering

Super service, snelle correcte levering. Top

Voor de eerste maal iets besteld via jullie site. Super content zeker voor herhaling vatbaar.

Snel en keurig geleverd.

Zeer tevreden met mijjn aankoop! Leuke laarsjes, keurig verpakt en verzonden.

Overzichtelijke site, hoogwaardige producten, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over het bestelproces en de uiteindelijke levering van GABOR. De laarzen waren zoals afgebeeld en zitten heerlijk. De levering duurde slechts 2 dagen. Ik ben zeer tevreden.

Snelle service en prima verwerking retourzending

Bestelling snel en zeer goed verpakt thuis ontvangen. Helaas was 1 paar niet goed qua maat, maar retourzending voorspoedig en goed verlopen . Geld snel retour ontvangen en tevreden met het wel passende paar laarsjes. Enige onduidelijkheid is waarom je tijdens bestelling een bezorgdag moet aangeven waar vervolgens van afgeweken wordt. Daardoor wel sneller ontvangen.

Alles zeer correct verlopen

Comfortabel, mooi afgewerkt

De schoenen passen perfect. De levering was snel en goed verpakt. Ook werd ik op de hoogte gehouden wanneer de zending zou komen.

De aankoop was volledig conform de verwachting !!

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop . Het kwam volledig overeen met mijn verwachting . De service was top ! De levering van mijn aankoop was vlug en correct . Ik ga in de toekomst nog beroep doen op jullie diensten !!!

Geweldige schoenen, super passend

Kwaliteit as always!

Aangezien we eind deze zomer naar Schotland gaan en daar toch heel wat wandelingen plannen, stond een paar stevige stapschoenen op mijn verlanglijstje... Maar stapschoenen vinden die toch modieus zijn en waar mijn steunzolen in passen vond ik niet echt in de outdoor winkel. Op de site van Gabor vond ik enkellaarzen die ik echt top vond: modieus, stoer, mijn steunzolen passen erin, stevige profielzool én een mooie korting! De bestelling en levering liep heel vlot. De laarzen zitten top en staan heel mooi bij mijn wintergarderobe... En deze zomer gaan ze mee naar de Schotse hooglanden!

Snelle levering, super schoenen!

Correcte levering en wat nog belangrijker is geweldige schoenen!

Nog nooit problemen gehad met bestellen en leveren

Alles super geregeld

Snelle levering, goed verpakt en netjes met een bedank kaartje

Eerste twee paar helaas verkeerde maat, heb altijd maat 36 maar van deze schoenen moest ik een 3 hebben.

Super goed ontvangen.

Mooie schoenen paste perfect Gabor is echt mijn merk. Geweldig.

Aantrekken en aanlopen. Ik heb geen inloopmiddag nodig met Gaborschoenen. Weer een paar schoenen besteld maar nu voor mijn werk. Dat is het voordeel van Gabor. Meteen door.

Alles was ontzettend goed

Alles was ontzettend goed

2 paar schoenen besteld. Snelle levering. 1 paar paste niet (deze heb ik geruild voor een andere maat) en het andere viel me tegen. Het retourneren was gemakkelijk en ik had snel het geld weer terug op mijn creditcard rekening staan. Het paar met de juiste maat was ook binnen een paar dagen binnen. Dus prima service

Ruime keuze , snelle levering

Ruime keuze . Ook breedtematen . Snelle levering . Goede informatie via de mail .

De boots zijn precies zoals op foto en mooie kwaliteit leer.

Goede pasvorm

Vanwege neuropathie aan mijn voeten kan ik niet alle schoenen meer dragen. Gabor echter wel alhoewel ik ze wel een half maatje groter neem om iedere knelling te voorkomen. Lopen heerlijk en zien er toch modieus uit.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch