Zeer snelle levering

Perfecte schoen, zoals omschreven

Kan niet beter

Mijn ervaring is zeer goed vlugge levering netjes verpakt en goed gecontroleerd kan niet beter .ga zo door

snelle service, hele duidelijke website, en kwaliteit schoenen

Voor de 1e keer online besteld, super goed bevallen, snelle levering, zeer duidelijke website

top

het is nu de tweede keer dat ik via gabor shop schoenen bestel,en dat zal ik nog vaker doen,zeer goede service,ook de levering,de dag nadien had ik mijn laarzen al,echt top

Lekker snel en correcte afhandeling

Je kunt vanaf je stoel bestellen en hebt het supersnel geleverd en hebt meer keuze dan in de winkel.

Fantastisch als het

Als het zou kunnen, had ik een 11 gegeven!

De website werkt super en klantvriendelijk. Tijdens het bestelproces was iets mij niet helemaal duidelijk en heb ik gebeld naar de klantenservice. De klantservice was heel goed bereikbaar en de dame die mij verder hielp was heel behulpzaam en ontzettend vriendelijk. En de schoenen? Want daar draait het tenslotte allemaal om:) Daar ben ik zo blij mee, die lopen echt heerlijk.

Top schoenen

Ik draag sinds jaren GABOR altijd goed, fijne pasvorm én modieus.

Die is top, snel en goed product.

Pasvorm heel goed en ik ben heel tevreden over kwaliteit en heel snelle levering!

ALTIJD SNEL... GOED... PERFECT

ben zeer tevreden over de leveringen van gabor

Snelle service,perfect verpakt met afvinklijst controle medewerker

Gabor laarsjes zitten zoals ik gewend ben weer perfect. Dat ze voor verzending door een medewerker worden gecheckt op foutjes,beschadiging, leer enz vind ik een perfecte service en een compliment waard.

Sneakers naar wens

Vlug gevonden wat ik zocht en vlugge levering, alles is naar wens

Binnen 24 uur geleverd

had woensdag besteld donderdag bezorgd ik ben heek blij met de rolling soft serie van Gabor ze zitten fantastisch

Prachtige veterlaarzen, snelle service

Ik heb al veel Gabor schoenen in mijn bezit. Ik kan ze aantrekken en er gelijk een eind mee lopen, zitten altijd goed. Mooie kwaliteit, gaan jaren mee.

Outstanding

Geweldige schoenen, geweldig geleverd

vlotte afhandeling

voor mij is zandkleur lichter dan aangeleverde kleur

Fijne schoenen, vlot geleverd

Dit keer had ik korte enkellaarsjes besteld. Ik was bij te merken dat ze heerlijk lopen. Ze staan niet alleen leuk, maar zitten ook fijn. De schoenen komen met een kaartje erbij dat alles gecheckt is. Dat draagt bij aan het gevoel van zorgvuldigheid en dat ik als klant serieus behandeld word.

Snelle levering van mooie laarsjes

De laarsjes zitten lekker, zijn licht en het leer is soepel

Vlug besteld en vlug geleverd

Ik koop al vele jaren Gabor schoenen omdat dit het enige merk is waarmee ik eindeloos kan wandelen zonder pijnlijke voeten. Omdat ik de gewenste laarsjes niet in de winkel vond, heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de Gaborstore. Dat was een echt succes: besteld en na 2 dagen kon ik ze al dragen!

Uitstekend!!

Mijn bestelling is geweldig verzorgd ingepakt en volgens plan gebracht !! Heb de schoenen gepast en direct aangehouden want ze zitten heerlijk!!!

Supermooie enkellaarsjes, een weldaad voor m'n voeten

Ik ben al jaren fan van Gabor. Heerlijk zacht voetbed. Goede pasvorm. De levering was snel en mooi verpakt. Helemaal tevreden

Snelle service en het fijne aan Gabor is dat ze halve maten hebben. Top

Super mooie veterschoen!

Super mooie veterschoen. Voetbed is uitneembaar en daar pas me eigen zool mooi in. Zit goed om de voeten en sluiten mooi aan. TOP aankoop!!

Super snelle bestelling

Paar prachtige veterboots gekocht en er super snelle verzending door Gabor. De afhandeling door de bezorger kon beter.

Super tevreden met service!

Makkelijk besteld, veel keuzemogelijkheden zodat alles precies past! Vlotte levering met goede afspraken per mail!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch