Heel mooie tassen.

Goede service, mooie tassen, snelle levering.

Geweldig!

Een heel vlotte levering en schoenen aan topkwaliteit!!

Merk Gabor is me vertrouwd, alleen wel bij een plaatselijke schoenenzaak en niet on-line. Corona en bijbehorende lockdown hě Netjes op de hoogte gehouden over de levering en die was snel ondanks de feestdagen drukte. Helemaal blij.

Altijd een goede aankoop!

Altijd een goede koop met Gabor Mooi leder Netjes en persoonlijk verpakt

Mooie, overzichtelijke site ,kwaliteitsvolle schoenen en heel snelle lever. ing

Mooie, overzichtelijke site met kwaliteitsvolle schoenen aan schappelijke prijs. Heel snelle levering .

Snelle levering, goed verpakt, geen overdreven verpakkingsmateriaal. Kwaliteit van de laarsjes zoals altijd super, ik koop alleen nog maar Gabor schoenen ivm de super pasvorm.

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen, top geregeld. Op tijd bezorgd.

Geweldig!

Dankzij de goede omschrijving van het product en foto’s waren mijn enkellaarsjes exact wat ik wilde ! Heel blij mee, ze zitten geweldig!

Top schoenen!!!

Ik heb een leuke leer laarzen met rits besteld.Ze passen perfekt ook met mijn speciale zoolen.Ik heb maat 39...en ook 39 besteld.

Gewoon geweldig!

Doet wat het belooft.

Ging super snel

Via het internet deze site gevonden Juiste schoenen besteld en binnen 2 dagen in huis en dat ook nog met kerst en een lockdown Tot een volgende keer

Goede informatieve website en snelle service

Door de lockdown ik via internet schoenen kopen. Liever doe ik dat in een winkel om goed te kunnen passen. De website was voor mij zo volledig dat het in een keer bingo was. Schoenen zitten heerlijk.

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Ik had mijn veterlaarzen in een winkel zien staan maar kon ze toen niet kopen. Op Gaborstore had ik in 2 klikken dezelfde laarzen teruggevonden en 2 dagen later kon ik ze aandoen. Gewoon fantastisch! En ze zaten perfect :-)

Service perfect

Gabor zit echt áltijd heerlijk. Daar word ik blij van.

Mooie kwaliteit schoenen, fantastische pasvorm, levering perfect gecheckt!

In elke schoenendoos zit een checklist waarop staat welke medewerker je schoenen op alle punten heeft gecheckt. Zo zorgvuldig, het voelt bijna als winkelen in een fysieke winkel! En de pasvorm is fantastisch! Helemaal met een wat bredere voet slaag ik hier altijd voor fijn zittende leuke schoenen! Ook mooie bijzondere modellen en uitvoeringen, krijg er vaak complimenten over!

Snelle levering, goede kwaliteit

Perfect!

Prachtige laarzen, passen zoals omschreven perfect! Zo fijn om via deze site te bestellen!

Bestellen, betalen en supersnel ontvangen. Goede kwaliteit

Goede informatie.

Prettig afhaalpunt. Laarsjes zijn prachtig

Goede ervaring.

Hele snelle en betrouwbare levering ook in de drukke december maand . Zou het zeker aan raden om ook bij gabor te bestellen.

In 1 woord fantastisch! De webshop, de service, de keuze, de pasvorm een de kleuren en modellen. Ik kan Gabor niet anders beoordelen. Met mijn schoenen tic heb ik al heel veel bestellingen gedaan en ben ik een zeer tevreden klant.

vlotte levering, duidelijke factuur en retourzenden . GEWELDIG!

prachtige collectie . hele leuke aanbiedingen heb 2 paar schoenen tegelijk gekochtecht super kwaliteit

Prachtige, supercomfortable veterschoenen

Prachtige veterschoenen die heel comfortabel zitten!! Super!! Ik kocht ze in het zwart maar wil ze nu ook in het bruin … I love my shoes!!

Snel en keurig

Snelle zending en keurig verpakt. Correct verzonden zoals het moet. Top.

Prima ervaring

snelle verzending, prima pasvorm