Super!!

Mijn bestelling is perfect verlopen. Snelle levering, keurig verpakt en de maat is ook prima! Ik ga zeker vaker bij Gabor bestellen! Top!

Super behulpzaam en zeer pro actief!

Op een hele drukke zaterdag voor de lockdown echt super geholpen. Heel vriendelijk en er wrd meeedacht. Uiteindelijk met 2 paar schoenen de winkel uit. De laarsjes die in de store niet in gewenste kleur waren zijn op dinsdag keurig volgens afspraak thuis bezorgd. Hier kom ik zeker nog eens terug.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!!!

Heel gemakkelijk om te filteren op juiste schoenen en maat. Deze sneakers zijn super gemakkelijk.

Mooie schoenen ook voor grotere voeten

Met mijn maat 42,5 heb ik jaren problemen gehad om goede en leuke schoenen te vinden. Bij gabor lukt het elk jaar weer. Eindelijk heb ik keuze en de schoenen lopen ook nog eens zo lekker! Ik ben dan ook erg blij met zowel de winkels als de webshop.

Schoenen zitten heerlijk

De pasvorm van Gabor is voor mij uitstekend

Superservice!

Prima verpakking, bewijs van controle meegeleverd, alsook retourbon. Opgegeven levertijd gerespecteerd.

Uitermate tevreden.

Snelle levering net voor de feestdagen. Mooie schoen van mooie kwaliteit. Ze zitten heerlijk , door het confort aan de binnenkant. Dragen heerlijk, en zijn ook nog eens elegant.

Fijne snelle service

Een dag na mijn aankoop kwamen mijn laarsjes in de uitverkoop. Het bedrag werd meteen keurig verrekend en teruggestort. Echt super ! Kortom fijn bedrijf. En de maten kloppen ook altijd.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering, ondanks de feestdagen, toch binnen de afgesproken tijd. Netjes verpakt ook.

Overzichtelijk en snel

Goede beschrijving op de site..

Alles zoals afgesproken, en dat in de week voor kerst.Top!

Perfecte schoen

Onlangs bestelde ik een schoen, maat 38,5 (normaal 39 maar altijd te groot) en nu ook voor het G-comfort gegaan. Perfect voor het eerst op een hakje kunnen lopen, steunzolen er in een geen pijn! Zeer tevreden!!

Ik ben blij met mijn gabor schoenen ,ze lopen heel fijn.

Bestelling en levering gingen hartstikke vlot,ondanks drukte bij oakketdiensten zo net voor de kerst.

Eerste keer een bestelling gedaan. Prima ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Super kwaliteit

Zoals gewoonlijk super kwaliteit, zeer mooie sneaker zeer snelle levering

ondanks de drukke feestdagen was mijn pakketje zoals beloofd op tijd bezorgd echt heel blij mee.

Mijn ervaring is heel goed ondanks de drukke feestdagen toch op tijd bezorgd.

Ik zie wat moois ! Weet dat de maat goed is en bestel het ! Het wordt 2 dagen later geleverd en zit perfect ! Het zalige met Gabor is je hoeft het niet in te lopen Het zit meteen goed

Goede, snelle service

Op de site staat duidelijke info met goede foto's van de schoenen waardoor het makkelijk is een keuze te maken. De schoenen werden snel opgestuurd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending. In 2 dagen had ik de schoenen in huis.

Zitten super,

Prima schoen, zitten goed en lopen erg lekker. De vrouw des huizes is zeer tevreden.

Tijdige levering van het juiste product

Comfortabel, mooi design.

Alles perfect

Niets op aan te merken, op tijd geleverd, de maat komt echt overeen. Het produkt op foto is identiek aan het geleverde produkt, zowel de schoenen als de handtas. Alles perfect en zeker aan te raden deze site

Gewoon dik in orde !

Mooie en superfijne chelseaboots voor de wat bredere voet

Lang gezocht naar chelseaboots die ik mooi vond én lekker zaten. Deze boots hebben een iets bredere leest en door de rits aan de binnenzijde zijn ze snel aan en uit te trekken. De combinatie van het mooie leer en de profielzool zijn ze elegant en stoer tegelijk. Helemaal blij met deze chelseaboots.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch