geen opmerkingen, duidelijk!

Schoenen zijn top.

Schoen zitten erg fijn en mooi.

Laarsjes besteld, had ze de volgende dag al binnen. Zorgvuldig ingepakt ook. Ze zien er uit zoals op de foto en ze lopen heerlijk. Ben er heel blij mee.

Snel en goed

Via de website makkelijk te bestellen en snel in huis !

Uitstekende schoenen

Schoenen van zeer goede kwaliteit. De advertentie geeft precies aan wat de schoenen bieden. Snelle levering,alle formulieren zitten er bij.

Eerste keer dat ik online heb besteld bij gabore store ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn verzending . Ik vindt gabor dames schoenen een top merk je loopt er zo op weg .

Wat een fantastische lasrzen

Leuke laarzen.Super voetbed.Loopt er zo mee weg.Aanrader

Fijne webwinkel

Schoenen van Rolling Soft waren er heel snel. Lopen heerlijk!

Snel en duidelijk.

Voor het eerst besteld GaborStore ,maar erg blij het merk Gabor. Comfort, mooie kwaliteit. Top.

Fijn geholpen

ik benerg goed geholpen door de medewerkster van Gabor Utrecht. Mijn maat was niet op voorraad, maar ze heeft deze thuis laten bezorgen. Ze legde goed uit hoe de schoenen verzorgd moesten worden met het suède borsteltje.

Gabor is geweldig.

Ik vind de prijs kwaliteit verhouding van Gabor schoenen zeer goed. De schoenen zijn altijd netjes afgewerkt en de pasvorm is perfect. Ik loop zelf op steunzolen en Gabor is een van de weinige merken die qua pasvorm en gebruik hier passend voor is. Ik raad ze bij iedereen aan die gewoon goede schoenen wil hebben.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Heerlijke comfortabele schoenen

Bij een modezaak 2 paar laarzen gekocht. Zaten zo comfortabel, gelijk verkocht. Thuis 2paar sneackers besteld. Snel in huis.

Correcte en vlugge levering

Correcte en vlugge levering

Zeer fijne ervaring bij het bezoekje!

Zeer tevreden klant

Al jaren fan van gabor, Goede kwaliteit en de pasvorm is ook altijd goed

Snelle levering van perfecte schoen

Makkelijk online te bestellen en super snel geleverd. Ook eventueel retour zenden is heel simpel.

Goed geïnformeerd over de levering. Op tijd afgeleverd.

Prima geregeld

In Utrecht gekocht en uit Alkmaar toegestuurd

Directe actie om fout te herstellen

Na een eerste zending met een foutief paar laarsjes werd deze fout direct hersteld. Er werd keurig over gebeld en ik had voor de Kerst toch nog het juiste paar! Dank voor de snelle actie, top! Met vriendelijke groet, Henriëtte

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. De laarsjes zijn zoals verwacht en zitten zalig, lekker soepel.

Snelle levering!

Gabor I only want more

Ik koop alleen nog Gabor schoenen, kan mijn maat gewoon online kopen, dit past altijd en loop er zo mee weg!

Snel goed en betrouwbaar

Heb een grote maat en 2 verschillende voeten en dan is gabor het meest geschikte paar schoen waar ik gelijk op weg kan lopen. Beter zou zijn als ik 2 verschillende maten mocht kopen en geen 2 paar schoenen.

Goede communicatie, zending op tijd en snel. Nooit problemen gehad, ik bestel altijd online vanwege de kleine maat en ik draag alleen Gabor. Al heel veel jaren.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch