PRIMA SERVICE

SNELLE EN CORRECTE SERVICE

Snel en netjes verpakt

Ondanks drukke kerstperiode schoenen snel geleverd

Reeds 2x schoenen bij jullie besteld! Correcte afhandeling en levering! Ik zal zeker nog bij jullie aankopen!

supersnel en altijd goed

Op zondag besteld en twee dagen later netjes geleverd. En even mooi als op de foto' s op de website.

Zoals altijd prachtige schoenen met de perfecte pasvorm en maat! Snelle levering en keurig gecontroleerd!

Verademing

Een heerlijke laars. Bovenkant heerlijk ruim. De comfort wijdte voor mijn voet is echt heel fijn. Ze lopen echt heerlijk. Lijken wel sloffen die ik aan heb. Ik ga vanaf nu toch voor goede laarzen. De comfort is belangrijk voor mij gezondheid. Heb nu minder pijn mijn voeten en benen.

Snelle bezorging

Koop altijd mijn schoenen bij Gabor en weet m'n maat. Makkelijk te bestellen dus, en snel in huis.

super

fantastisch...snelle levering...goed verpakt ga ik vaker dien

Voor mij Maar één merk schoenen :‘ Gabor ‘!

Nooit nog andere schoenen dan de comfortabele schoenen van gabor. Al jaren mijn partner in schoenen.. vlotte service , dank u gabor!

Zowat de beste en makkelijkste site om te bestellen!

Zeer positief vermits alles erg makkelijk was om te doen.

Pakket werd snel bezorgd, goed ingepakt.

Wijdtematen voor mij ideaal

Snelle levering. Goed verpakt en schoenen passen altijd goed.

Schitterende service

Vlugge levering en artikel precies zoals omschreven. Top van Gaborstore

Altijd een mooie, goede kwaliteit schoen

Altijd blij met de juiste pasvorm, mooie modellen. Voor mij alleen maar Gabor op de schoenenplank

prima geholpen in de winkel ondanks weinig personeel

Fijne winkel in Utrecht. Ondanks weinig personeel en veel klanten nam men voldoende tijd om mij aan een paar goede mooie schoenen te helpen.

Altijd goed

Ik heb maat 43 en een brde voet hoge wreef. Gabor is het perfecte merk voor mij Super mooie schoenen in brede en grote maten. Helemaal top

Netjes geholpen in de winkel op de Lijnbaan in Rotterdam, waarna de laarzen op tijd werden bezorgd. Keurig verzorgd.

Geweldig!!

Comfort, kwaliteit, service

De bestelling heb ik gedaan in de gabor store, daar werd ik al mega goed geholpen en ook de bestelling was heel netjes. Snel geleverd, alles netjes ingepakt en zelfs een papier erbij waaraan je kan zien dat je bestelling is gecheckt, erg netjes dat ze dat zo bij elke bestelling doen.

Goed verpakt en goede controle vooraf van product

Goede service en vlgs afspraak geleverd. Mooi

Prima service. Via mail perfect op de hoogte gehouden. Geleverd vlgs afspraak. Mooie schoenen.

De enkellaarsjes zitten heerlijk en waren ook snel in huis.

Mijn nieuwe enkellaarsjes zitten heerlijk. Ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben er heel blij mee. Vaak gaat elegant en mooi niet samen met comfort, maar bij Gabor wel.

Persoonlijke touch

Erg blij met m'n nieuwe laarsjes Persoonlijke touch met het kaartje is zo leuk om te ontvangen!

De tweede keer was niet beter...

De eerste keer dat ik schoenen bestelde, kreeg ik niet de juiste kleur bezorgt. En nu de tweede keer, kreeg ik schoenen met meerdere schade aan het leer. Ik ben er niet zeker van dat het een derde keer wordt....

Helaas geen echte Gabor

Had een paar Gabor sneakers verwacht als je besteld bij de Gaborstore. Deze zijn weliswaar gemaakt met behulp en onder auspiciën van Gabor maar toch echt anders! Wel een leuke schoen hoor.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch