Lang wachten, weinig oplossingen

Door een fout in de webshop kunnen de schoenen niet bij een DHL-servicepoint worden geleverd terwijl dit wel een optie is op de website. DHL lost het probleem niet op en bij Gabor kunnen ze niks doen. Wat er tot leidt dat na anderhalve week je order wordt gecanceld. De enige oplossing die wordt geboden is de schoenen opnieuw te bestellen en weer lang moeten wachten of het via de winkel te proberen. Verder wordt geen tegemoetkoming of iets anders geboden. Zelf ga ik niks meer via deze webshop bestellen, ik zou anderen adviseren dit ook zeker niet te doen. De klantenservice was wel vriendelijk, maar biedt een oplossing die veel tijd kost.

Besteld in de winkel, volgende dag geleverd

Van de laarzen die ik wilde, was mijn schoenmaat niet voorradig. In de winkel zijn deze online besteld. Volgende dag in huis. Wat wil je nog meer. Laarsjes zitten overigens geweldig.

Grandioos

Echt een feestje! De schoenen waren snel besteld op de makkelijke website en snel geleverd met handige update berichten over je bestelling. Netjes en goed verpakt met controleblaadje er bij in! Vooral doorgaan!

Geweldige stappers

Ik bestelde online schoenen, werd direct goed geïnformeerd, ze werden keurig op tijd bezorgd en ze lopen meteen fantastisch! Ik ben Gabor tevreden!

Correcte en snelle afhandeling van de bestellingen

Goede service in de winkel

Helaas mijn maat niet op voorraad in de winkel, maar via de winkel wel besteld en thuis afgeleverd

Zeer goede service

Alles was prima geregeld en tijdig geleverd

Topschoenen

Na drie operaties aan mijn voet. Eindelijk comfort gevonden bij deze schoenen. Prachtige kwaliteit.

Prachtige schoenen, geweldig comfort

Ik koop al jaren al mijn schoenen bij Gabor. De enige winkel met breedtematen en toch hippe schoenen. Zeer goede kwaliteit, zitten geweldig lekker. En een snelle en goede service.

Overzichtelijk, vlot bezorgd, mooie schoenen

Prettige winkel voor vrouwen met een grote voet. Snelle levering en goede schoenen.

Perfecte service

Het makkelijk bestellen op de overzichtelijke website en de snelle levering is heel fijn.

Meedenkend en oplossend zonder opdringerig te zijn

Brede voeten, hele dagen staand en korte stukjes lopen op het werk, schoenen nodig die me dit kunnen vol laten houden, zonder halverwege de dag de schoenen uit te willen doen. Super geholpen door GaborStore in Arnhem. Heerlijk hoe er meegedacht werd.

Aangenaam shoppen!

Overzichtelijke website met duidelijke foto's en product informatie. Maten staan duidelijk beschreven, net zoals de mogelijke leestbreedtes. Snelle verzending ook, helemaal tevreden!

niet de kleur die ik besteld had maar viel toch mee van kleur .Zal in de toekomst zeker nog bestellen.

geweldig

Heel goede en snelle service

Hier kom ik vaker terug.

Nadat ik mijn eerste paar Pius Gabor schoenen in Rotterdam had gekocht paste ik deze in de winkel en liep er zo mee weg. Exacte pasvorm voor mijn voeten. Alleen mijn inlegzooltje er in en lopen maar. Toen een sale werd gepromoot heb ik een paar sneakers in de webshop aangeschaft. Het resultaat is hetzelfde. Puike schoenen met een goede leest die precies om je voeten sluiten.

Kwaliteit als vanouds,Plus snelle levering en retour afhandeling

Super snelle levering en dat in de maand December

Super snelle levering. Met zorg en aandacht zijn de mooie pumps ingepakt. Een zeer tevreden klant :)

Weer fijne laarsjes gekocht. Daags erna waren ze in de uitverkoop. Zelfs de korting terug gestort gekregen. Dat noem ik service

Zoals altijd snelle levering, prachtige schoenen gekocht met de pasvorm en kwaliteit die ik van Gabor gewend ben. Omwille van de continuiteit in kwaliteit, pasvorm, gebruikte materialen, is het eens je je juiste schoenmaat kent, gemakkelijk om te slagen online. Ik draag al meer dan 10 jaar enkel Gabor en ben nog nooit teleurgesteld geweest in een aankoop.

Vlotte service

Snelle verzending, retourzending (maatje ruilen) werd ook vlot verwerkt.

zeer goed

snelle levering goede schoenen prima methode v retourneren incl. uitleg en formulieren.

Ontzorgd

In de winkel was mijn maar er niet daar bestelde ze de juiste maat en op dag en tijdstip wat mij paste werd het bezorgd. Excellent service

Mooie blauwe sneakers

Snelle levering van mooie, blauwe sneakers.

Zeer vriendelijke service van winkelmedewerkers en snelle bezorging

Prima ervaring waarbij er voor werd gezorgd dat schoenen in de juiste maat snel bezorg zijn

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch