Snelle levering. Prachtige laarzen en sneakers. Heel blij mee. Lopen geweldig geen pijnlijke voeten meer. Je kunt er meteen de hele dag op lopen. Top top top

Prachtige trendy laarsjes met hoog loop comfort!

Super blij met mijn nieuwe trendy boots. Ik was op zoek naar veter boots omdat ik aan het revalideren ben van een gebroken enkel (van de trap gevallen in een restaurant). Deze laarsjes zijn ideaal voor mij omdat je de veters kunt stellen zodat ik ook een enkelbrace kan dragen voor de extra steun. Gabor is al jaren mijn favoriete schoenen merk vanwege het hoge loop comfort en de trendy uitstraling.

Prima meedenken in winkel door alternatieven te zoeken

Professioneel gezellig , verhoogde plezier vriendinnen shopdagje in Utrecht . Bestellen vanuit winkel op webshop daar geregeld en betaald

Supersnelle sevice

De laarsjes die in gedachten had waren in Belgie niet verkrijgbaar. Dan ben ik op de Gabor webside gaan kijken en daar vond ik mijn favoriete laarsjes. Ik had ze al in een andere kleur. 2 dagen na de bestelling stonden ze al in mijn schoenkast. Bedankt voor de snelle en correcte service.

De dag nadien geleverd

Makkelijk bestellen, snel geleverd, top kwaliteit. En andere collectie dan in het zuiden van het land

Een topservice!

Heel vlotte afhandeling. Via de telefoon een supervriendelijke dame gesproken ivm vergissing van mij bij bestelling. De zaak werd met grote professionaliteit in orde gebracht.

Fijne snelle en nette service

Nu al meerdere keren online besteld, maar elke keer keurig en fijn geregeld, ook met 1x retour. Super en vertrouwd

Nvt

Goed, beter, Gabor!

Hele heldere site, duidelijke foto’s Mooie keuze en zeer goede service. Snelle levering en ook retour met ander paar ging vlot en soepel. Ik vind de laarzen heerlijk zitten en mooi staan. Prima pasvorm. Kortom, prima in alle opzichten.

Super!!

Snelle levering en voor herhaling vatbaar!!

Goede service, snelle terugbetaling

Twee paar schoenen besteld, twee verschillende soorten. De ene was het niet echt en de ander was helaas een maat te groot. Dus beide retour gezonden. Binnen klein aantal dagen stonden de bedragen al weer op mijn rekening.

Heel tevreden!

Super tevreden. Hele vlotte en correcte bestelling/levering. Niets op aan te merken.

Uitstekend!

Laarsjes zijn tijdig geleverd. Mailtje gekregen om pakket te volgen. Veel keuze online. Levering correct!

Het was, het is en het blijft gewis dat de Gabor schoen de allerbeste is.

Weer naar mijn zin!

Het enige merk schoenen dat ik online durf te bestellen en waarvan ik zeker ben dar ik die niet hoef te retourneren. Mijn schoenen zitten perfect en ik kan er meteen een behoorlijke wandeling mee maken.

Mooie schoen, goede pasvorm.

Een hele mooie schoen met een hele fijne pasvorm. Mooi van kleur. Hele snelle levering, volgende dag al thuis.

Mooie schoenen

Mooie schoenen, duidelijke website, snelle levering. En de schoenen lopen heerlijk! Gewoon Top!

Prachtige boots

Bij de Gabor store hele mooie boots gekocht. Snel en netjes geleverd en ze lopen heerlijk.

Super levering

Super snelle levering, fantastische schoenen. Ook keurig verpakt, ik kan niet anders zeggen

Behulpzaam personeel dat met een glimlach de klant te woord staat. Over het altijd goede en gevarieerde aanbod aan schoenen hoef ik het niet te hebben want dat is toch elk jaar weer fenomenaal. Zelfs voor steunzool gebruikers!!

Wat een service

Vandaag besteld, morgen in huis

Prima service, uitstekende levering

Fijne schoenen, goede keus!

Bedankt voor het advies om naast de juiste breedte maat, ook een iets grotere maat te kiezen . Vooral in de winter met iets dikkere sokken, een prima advies. Heel blij met deze schoenen.

Mooie laarzen

Mijn laarzen passen mooi bij mijn jas! Een goede aankop dus. Nu nog een mooie tas erbij , dan is alles compleet.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch