Een super-ervaring

Ik had de schoenen heel snel binnen. Een super service!

Vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel mooie collectie

Fijne goede schoenen en zeer snel geleverd

Ik ben zeer tevreden. Maar dat kan ook niet anders als jarenlange klant.

Mijn vrouw was superblij met haar nieuwe pumps!

Ruime keus, alle maten op voorraad, onbeschadigd geleverd op korte termijn. Kortom, heel erg tevreden.

Snel geleverd, maar 1 van de 2 schoenen doet serieus pijn, jammer

Mooie schoenen, net wat ik zocht, niet in GABOR winkels te krijgen, jammer! Dus online besteld, en ja, 1 schoen past prima, de andere niet, serieus pijn... Ik beveel dus geen online aankoop van Gabor schoenen aan.

Ben zeer tevreden over mijn bestellingen.

Goede service en controle bij de bestelling

Mooie schoenen zoals altijd. Snelle levering en ik kijk uit naar de volgende collectie.

Kwaliteit

Voor t eerst online schoenen besteld, al jaren ongeveer dezelfde schoenen, dus pasvorm en maat waren bekend. Schoenen keurig op tijd bezorgd en de verachte kwaliteit en ook nog eens mooi en praktisch.

In alles de beste…..

Altijd op tijd geleverd. Altijd de juiste maat en kleur. Heb nog nooit een zending terug hoeven sturen.

Leuke schoenen !

Veel keuze in modieuze en comfortabele schoenen !

GaborStore; Raad ik iedereen aan

Snelle, correcte levering van een Top product! Perfecte pasvorm en kwaliteit!

Tas om mooi voor de dag te komeb

Mooie tas voor een perfecte prijs. Handig met schouderband en voldoende opbergvakken.

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging!

Altijd perfect

Schoenen zijn geweldig. Uitstekende pasvorm, en super kwaliteit!

Gabor altijd comfort

Mijn schoenkast bestaat voor 99% uit Gabor. Van pump tot sneaker altijd modieus en comfortabel. Zo vele modellen en zo veel keuze in materiaal en kleuren. Ik zou ze graag allemaal hebben :-). Gebruiksvriendelijke website en snelle levering!

Snelle levering, prachtig product

De tas voldoet precies aan mijn verwachtingen. Ziet er mooi uit, precies zoals op de site. Blij mee.

Super leuke laarsjes

Door de bredere G maat zitten deze laarsjes geweldig. Niet alleen ogen ze zeer mooi, ze houden mijn voeten ook warm. Ik ben fan!

Perfect!

Snelle verzending en schoenen in perfecte staat!

Meer dan geweldig

Op tijd en in deze ongelooflijke drukke tijd bijna niet te geloven. Alle lof voor deze kwaliteit en het geleverde producten.

Goed spul

Alweer schoenen besteld Omdat ze zo lekker lopen

Gewoon goed

Goede service, snelle levering, prachtige enkellaarsjes die ook nog eens fijn zitten aan mijn (reumatoïde) voeten Gewoon goed dus.

Mooie tassen, snelle verzending

Gaborstore biedt een duidelijke website met mooi en prettig zittende schoenen en mooie, stijlvolle tassen. Foto's van de producten zijn duidelijk en bestellen gaat makkelijk. Snelle levering.

Schoenen bleken in de winkel niet voorradig, maar de goede maat en kleur werden de volgende dag al thuisbezorgd. Vlugger kan niet. En nog belangrijker: de schoenen zitten uitstekend.

Van bestelling tot bezorging thuis: Top!

Het hele bestelproces verliep goed!

Snelle levering, zorgvuldige verpakking! Prima service!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch