Snelle levering, zorgvuldige verpakking! Prima service!

Mooie schoenen op tijd geleverd

Omdat ik weet welke maat van Gabor ik precies moet hebben, bevalt het online bestellen me prima. De sneakers zijn mooi, geschikt voor de winter door de stevige zool. Wel weinig profiel, dus voorzichtig met gladheid, maar door mijn overgevoelige voetzolen ben ik er juist erg blij mee. Levering ging volgens afspraak. Ook de retourvoorwaarden zijn prima bij Gabor. Dus dikke pluim!

heerlijke schoen

Goede pasvorm, soepel leer, zit meteen prima aan mijn voet. Ik ben verkocht

Uitstekende service!

Snel geleverd en netjes verpakt. Dank je wel!

Snelle levering en kwaliteitsvolle schoenen

Na 2 werkdagen pakje geleverd in postpunt, zeer makkelijk en snel en hoge kwaliteit schoenen en toffe, overzichtelijke website. Zeer goed service.

fijne pasvorm.

mijn bestelling wat 27 november zou binnen komen die ik heb betaald DHL zou dit bezorgen. door de drukte zou mijn bestelling 2 dagen later worden bezorg maar, nog niets binnen gekregen. Afwachtend op Uw bericht hierover. met vriendelijke Groet.

Snelle thuis levering. Informatie duidelijk in verpakking.

met zorg verzonden

Gabor kwaliteit, dus goede producten & online met zorg verzonden. Netjes en met zorg verpakt, verpakkingsmateriaal ook niet groter dan nodig. Producten zelf ook mooi :-) Zou iets meer info en foto's van de handtassen waarderen, dat is vanaf een site erg lastig kiezen, nu is dat vaak nog een gok, maar ik ben fan van jullie tassen en de kwaliteit.

Correct

Mijn sneakers werden correct geleverd! Ik bestel zeker nog online bij Gaborstore!

In eerste instantie goed, nu minder tevreden.

De sneakers werden snel geleverd was goed . Ik heb ze terug gestuurd de maat was niet goed, ik heb aangegeven ze te ruilen voor een half maatje groter ,dat is een week geleden niks meer gehoord.

Super !

Zoals altijd, super product/service !

Leuke webshop

Als ik schoenen nodig heb ga ik eerst in deze webshop zoeken en zal ook vaak slagen Snelle levering van perfecte schoenen

Mijn bestelling had ik in 2 dagen in huis. Keurig verpakt. De informatie mails kwamen overeen met de levering. De schoenen voldoen aan mijn verwachting en zijn nog mooier dan ik gehoopt had. Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen. Zeker in deze coronatijd is de websites een geweldige oplossing.

alles tip top verlopen en snel geleverd

steeds correcte leveringen en goede pasvorm

Fijn geholpen

Professioneel personeel, alles goed uitgelegd over de verstoring van het artikel,fijne ervaring.

Mooie sneakers

Altijd snel geleverd. Mooie pasvorm, keuze uit verschillende breedte maten.

Geweldige schoenen zitten en lopen fantastisch

Snelle levering en perfecte pasvorm

Heerlijk dat er halve maten zijn. Snelle levering en een perfecte pasvorm.

Super laarsjes

De laarsjes zijn helemaal goed . De pasvorm , de kleur , precies wat ik bedoelde . De bestelling was ook erg snel binnen . Top dus

Superservice en schoenen waar je zo op weg loopt.

Eindelijk de donker blauwe sneakers waar ik al zo lang naar op zoek was. Besteld, volgende werkdag in huis en ze zien als gegoten.

Goede schoenen, snel geleverd

Fijne, mooie schoenen. Zitten heerlijk!

Ik vind het dragen van gabor altijd heel fijn. De service en een online bestelling is altijd perfect geregeld!!

Snel geleverd / goede service

Ben er helemaal blij mee/ met een Gabor schoen is het lekker warm en comfortabel!

Met gaborstore geen zoektocht meer naar de beste schoenen, bestellen, aan trekken en gaan!

Wat een topper van een enkellaars!

Ik draag al jaren schoenen van het merk Gabor. Ze passen altijd goed en zorgen voor een heerlijk loopgevoel. Normaliter koop ik mijn schoenen in een schoenenwinkel, maar nu voor het eerst deed ik mijn aankoop bij de Gaborstore. De informatie die ik op de site lees over het door mij uitgezochte model is helder en duidelijk omschreven en zorgt ervoor dat ik zonder enige twijfel het artikel bestel. Het laat wat mij betreft niets te wensen over. Ik denk dat het niet voor het laatst zal zijn dat ik op deze manier mezelf van nieuw schoeisel heb voorzien.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch