Goede service en snelle bezorging.

Uitstekende webshop

Snelle en correcte levering . Retouren worden snel correct afgehandeld .

Gabor store is mooi en makkelijk, simpel zat!

Mooie schoenen, makkelijk website en de schoenen zijn ook nog eens fijne en heel comfortabel! De schoenen hebben een chique uitstraling, voor een betaalbare prijs. Waar voor je geld dus.

Ik ben fan van Gabor!

Twee maanden geleden kocht ik geweldig mooie bruine Gabor laarzen. Ze zitten als pantoffels, maar staan stoer en vrouwelijk. Nooit koop ik meer dan 1 paar schoenen in de winter, maar ik kon niet al m'n kleren combineren met de bruine laarzen. Daarom verwende ik mij met nog een zwart puntlaarsje, voor onder m'n jurkjes. Omdat Gabor altijd goed zit bij mij, probeerde ik het deze keer online. En weer een schot in de roos. Voor mij alleen maar Gabor!

Keurig geholpen

Het was druk in de kleine winkel maar de verkoopster namen de tijd en goed advies!

Heel aangenaam

Ik werd uitstekend geïnformeerd en geholpen.

top

ik had per ongeluk een dubbele bestelling en betaling gedaan. Hier is supersnel op gereageerd en naar grote tevredenheid meteen afgehandeld. Chapeau! Heb dit vaak anders meegemaakt. Bedankt Gabor!

bijzonder hulpvaardig

Tijdens mijn bezoek werd ik door de betrokken medewerkster uitermate vriendelijk en geduldig geholpen. Helaas was de juiste maat niet aanwezig maar via online bestellen en ter plekke afrekenen heb ik hopelijk voldoende laten blijken dat ik het heb gewaardeerd.

Prachtige laarzen snel en gratis thuisbezorgd !

Mijn moeder van 81 jaar heeft moeite om te gaan stadten om laarzen te kopen. Ik heb haar geholpen met online bestellen. Nu kon ze thuis op haar gemak passen. De laarzen zijn prachtig van model, gemaakt van soepel leer en ze zitten haar heerlijk. Dank jullie wel voor het opsturen !

Uitstekend!

Heel tevreden met de opvolging van mijn bestelling!

Vlotte en nette service van GaborStore, we want more!

Het is altijd een feestje om nieuwe schoenen bij GaborStore te bestellen. Ik ontvang het pakket al binnen 2 dagen. De doos is nooit beschadigd, ik zie dat alles netjes gecontroleerd is door een medewerker voordat het opgestuurd wordt. Er zit een leuk kaartje bij. Dit keer was de maat te groot en keeeg ik binnen 2 dagen de juiste maat toegezonden. Heel fijn! Ik ben dol op Gabor omdat het eindeloos lekker loopt! Als pantoffels zit het aan mijn voeten en de style is modieus. Mijn grote wens is dat Gabor ook lichtgekleurde schoenen in soepel kalfsleer in plaats van suède uitbrengt. De levering is altijd top! We want more, bestel altijd bij GaborStore!

Behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht

Behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht! Bedankt!

Uitgebreide collectie

Veel leuke schoenen van goede kwaliteit

Zitten lekker vanaf het eerste moment

Had al diverse laarzen van andere merken geprobeerd in deze stijl maar die zaten allemaal niet lekker.

Kwaliteit en prima service!

Prachtige laarzen! Snelle service en goed verpakt. Ik had ook een onderhoudsmiddel besteld, maar dat zat er niet bij. Ik kreeg er meteen een opgestuurd.

Keurig

Snel en mooi produckt

Fijne schoenen en goede service

Leuke goede schoenen en je wordt prettig geholpen.

De juiste maat van de schoenen was niet op voorraad in de winkel. De verkoopster attendeerde er mij op dat het ook opgestuurd kon worden en informeerde mij heel goed over alles. Ik liep blij de winkel uit ondanks dat ik de schoenen nog niet had.

super !

vlot besteld en snel opgestuurd !

Goede kwaliteit en een gevarieerd aanbod

Ik woon in Frankrijk en bestel de schoenen online. Bij de bevestiging van die bestelling wordt vermeld dat het pakket op mijn huisadres wordt afgeleverd, maar DHL levert het pakket bij een afhaaladres af en dat is 25 km bij ons vandaan, terwijl bij ons in het dorp ook een afhaalpunt en een postkantoor is en dat is slechts 2 km rijden.

SNEL

De ene dag besteld, de volgende dag in huis, super. De laarsjes zijn van prachtig materiaal en een goede pasvorm. Niks inlopen, aan en gaan.

Ook nu heeft Gabor mij niet teleurgesteld. Ik was al erg enthousiast over de sneakers en deze pump valt ook prima uit!

Gabor service prima

Alleen de bezorging van DHL een dag later dan afgesproken

De bestelde laarsjes zien er goed uit.

Het is makkelijk om via de webshop schoenen of laarsjes te bestellen als jezelf de juiste maat en wijdte weet! Anders zou ik nooit schoenen zomaar via de webshop bestellen. De laarsjes zagen er precies zo uit als verwacht en zitten heerlijk! De verpakking was ook in orde. Alles klopte gewoon.

Gewoon goed

Vlugge aflevering, laarzen en sneakers passen perfect

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch