Snel. Professioneel. Eigentijds

Prima. Snelle levering, mooi op tijd

En hele mooie laarzen

Perfecte formule

Sneakers in mijn maat waren in winkel niet voorradig. Door medewerkster on line voor mij besteld en na een paar dagen liep ik er al op rond. Top

Heldere site met kwaliteitschoenen!

De laarzen die ik in de winkel zag waren niet meer in mijn maat voorradig. Via de site kon ik het juiste product gemakkelijk bestellen!

Super!!!

Vlotte levering

Subliem

Overzichtelijk, geweldig assortiment en gemak in bediening. Zo hoort een webshop te zijn :-)

Prima service!

Goede snelle levering en keurig verpakt.

Ik word blij van deze schoenen

Ik vind het moeilijk goede schoenen te vinden die ook nog goed passen in mijn maat. Bij Gaborschoenen weet je dat je goed zit. Het zijn kwaliteitschoenen die voor allerlei soorten voeten zijn. En ze zijn ook nog mooi en lopen heerlijk.

Heel goede en vlotte service

Mijn ervaring is heel positief

Heel fijn om het gelijk in de winkel te regelen. En dan de zeer snelle levering, zelfs een dag eerder dan gepland, top!!!

Goede website, vlotte en goede bezorging.

Perfecte service en snel

Mijn vriendin kocht mijn laarsjes in utrecht In Eindhoven en den Bosch niet meer te krijgen. Ze werden binnen 2 dagen bij mij thuis afgeleverd. Prima!

Uitstekend advies van de ervaren en vriendelijke verkoopster

De verkoopster heeft veel moeite gedaan, was heel behulpzaam en gaf heel goed advies. De laarzen waren niet meer in de juiste maat in de winkel voorradig, maar werden gratis opgestuurd. 3 dagen later werden ze thuis geleverd.

Topservice!!

Schoenen waren er niet in mijn maat. Mijn zusje wilde dezelfde schoenen en ook dezelfde maat. Er werd voor ons op zaterdag dus 2paar dezelfde schoenen besteld en dinsdag waren ze binnen. Beide paren passen perfect.! Onze dank voor de snelle service!

Goede bestelling en afhandeling en snelle levering

Ervaring in de winkel in Deventer en het bestellen van de goeingde maat van deze fantastische mooie schoenen was perfect.

Prima levering

Op vrijdag besteld en dinsdag al ontvangen op een gewenst tijdstip. Omdat ik bijna alleen maar gabor schoenen bezit wist ik dat de maat ook goed zou zijn. Mijn enkellaarsjes zijn super mooi en zitten perfekt. Heel blij mee.

Goede en snelle service

Per ongeluk had ik mijn schoenen een maat te groot besteld. Ik kon ze omruilen via DHL service, kreeg al snel een mail en binnen 2 dagen had ik de goede maat thuis! Top service!

Keurig geregeld

Alles op tijd en overzichtelijk. Keurig ingepakt en mooie kwaliteit.

Prima schoenen, comfortabel

Altijd de goede maat beschikbaar, comfortabel en toch elegant. Snelle bezorging

Goed geholpen . de verkoopsters dacht goed mee . Ik heb steun zolen . Bij de gabor schoenen kunnen de zolen er uit en dan zit de schoenen perfect. Voor mij geen ander merk meer doe mij maar gabor echt super !!!. Ik ben echt heel blij met me nieuwe schoenen !

Heel mooi verpakt. Persoonlijke boodschap. En vlugge levering.

Prachtig product, goede pasvorm

Draag alleen nog maar Gabor. Kan schoenen en laarzen ongezien/ gepast bestellen. Altijd je juiste/constante maatvoering en kwaliteit. Snelle, en goede bezorging

Beautiful and comfortable

I received my boots on time and the whole experience went on time. The boots were carefully checked and I have loved using them.

Gewoon goed

Was in Gabor winkel Den Bosch Medewerkers vriendelijk en de schoen die ik wou was niet in mijn maat Verkoopster gaf me een ander schoen met dezelfde leest ivm de juiste maat Zij schoen besteld en zou de dag erna bij mij worden geleverd Kom bestelling volgen Alles mooi in gepakt Ook papperrassen voor evt retour Toppie

Mijn bestelling is snel en zorgvuldig afgehandeld

Zoals altijd netjes verpakt en zeer snel geleverd. De kleur pakte iets anders uit in werkelijkheid als mijn interpretatie van de foto, dat blijft bij nubuck toch altijd wat lastig. Heb de enkellaarsjes wel gehouden, het zijn namelijk net pantoffeltjes door de zachte binnenkant. Ik draag ze vaak met blote voeten. Zitten heerlijk.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch