Snel/Gemakkelijk/zoooo tevreden

De bestelprocedure is supergemakkelijk. De levering erg snel. Paar zit als gegoten. Netjes ingepakt. Heel leuk om via de post aan te krijgen.

Kreeg mijn schoenen keurig op tijd en goed aangeleverd , erg blij mee , doe ze niet meer uit !

Een hele goeie eerste ervaring met Gabor.

Snel en goed

Blij met mijn mooie zwarte laarzen.

Uitstekende ervaring

Mooie webshop, makkelijk bestellen en snelle levering. Schoenen waren goed verpakt . Zeer goede ervaring! Aanrader

Vertrouwd

Alles is goed geregeld. Mooie producten. Goede service. De winkel in Den Bosch vind ik heel erg gezellig. Maar dor Corona Kom ik daar nu niet. Dan is online bestellen uitstekend.

Besteld voor mij door de winkel omdat ze mijn maat niet hadden. Gratis thuisbezorgd een paar dagen later.

Maat was niet goed.Schoenen teruggebracht naar de Gaborstore in Arnhem. Goede adviezen gekregen 'm.b.t.maat en pasvorm. En de door mij verkeerd bestelde schoenen,werden ook nog teruggenomen! En geld was ook heel snel op rekening terug!

Niet de goede kleur geleverd

Toen ik in de winkel was, duurt het bijna 20 minuten voordat ik aan de buurt was. En wanneer ik schoenen in de winkel bestelde (goede kleur op de bon), kwam de verkeerde kleur thuis. Helaas was het alleen mogelijk om de schoenen te ruilen als de maat verkeerd was, terwijl bij de verkeerde kleur moest ik de schoenen retourneren.

Supersnelle levering volgens alle afspraken.

Prima geslaagd. Maat past altijd. Verwachtingen worden waargemaakt.

Netjes bepakt een mooi afgeleverd

Niets dan goeds

Uitgebreide keuze, vlotte levering

snel en accuraat.

Iets bestellen is goed te doen, gelijk mail ter bevestiging. Snelle levering. Duidelijke uitleg als je eventueel iets wilt terug sturen. Kortom: heel tevreden en blij ben ik met de Gabor store.

Helemaal top!

Besteld… super snel geleverd en exact zoals verwacht!

Altijd kwaliteit !

Snelle levering en product is altijd zoals omschreven

Echt super ,mijn leuke laarsjes van geweldige Gabor binnen 1dag thuisbezorgd.

Prima , keurig afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Goede kwaliteit en service

Overzichtelijk site veel keuzes en kwaliteit en betaalbaar

Super snelle levering aan huis. Schoenen voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Correct

Snelle toezending, vlotte klantenservice en snelle terugboeking bij retourneren!

Ik ben heel goed geholpen door een uiterst vriendelijke verkoopster

De verkoopster wist gelijk wat voor soort schoen bij mij paste en nam die, ondanks dat ik om een andere schoen voor de juiste maat had gevraagd, ongevraagd ook mee om te laten passen. En die heb ik dus uiteindelijk ook gekocht. Heel blij met mijn aankoop en de hulp die ik kreeg in de winkel in Utrecht.

Schoenen zitten perfect

De schoenen van Gabor zitten altijd perfect. De service is erg goed en het personeel deskundig en vriendelijk.

Beautiful and comfortable

These boots are extremely well made. The colour of the suede is so rich. The sole is a very flexible rubber. Perfect addition to the Autumn wardrobe. Great quality. They are as comfortable as trainers for walking long distances.

Snelle levering Mooie schoenen

In de Gabor winkel de schoenen gepast maar twijfelde nog. Thuis gekomen direct via de website besteld en na 2 dagen had ik ze in huis! De schoenen lopen zoals altijd: heerlijk!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch