uitstekend!

De enkellaarsjes die ik ontving beantwoorden aan wat ik te zien kreeg op de website. De onlineshop is gebruiksvriendelijk en de levering snel en goed verpakt.

Topkwaliteit

De laarzen die ik bestelde zitten heel comfortabel, zijn mooi afgewerkt en kwaliteitsvol. De bestelling en levering verliepen supervlot. Ik kan Gabor zeker aanbevelen in alle opzichten.

Gabor: Geweldig geholpen, Geweldige service en… Gewèldige laarzen!

Op de laarzen die ik had gekozen zat een klein vlekje. Een nieuw paar heb ik 2 dgn later thuis ontvangen. En deze zien er supergaaf uit. Gewèldig Gabor, thnx!

Perfect!

Snelle levering, aankoop helemaal zoals beschreven. Ben super tevreden!

Uitstekende service!

Bestellen ging makkelijk, de schoenen waren snel binnen. Uitstekend geregeld.

Alles oké

Vlotte nette levering en veel keuze. Fijne webshop.

Grandioos

Ik ben fijn geholpen in de winkel en dat is top. Verder de bestelling goed ingepakt en snel thuis geleverd. Een geweldige pluim voor het personeel van Gabor en ga zo door.

Snelle service , mooie schoenen.

Snel geleverd , heerlijk zittende schoenen. En mooi.

Zoals altijd goed

Schoenen die ik al heel lang wilde eindelijk in mijn maat gevonden. De winkel had deze niet op voorraad, dus deze besteld uit een andere winkel in Nederland. 2 dagen later werd het keurig thuis bezorgd. Schoenen zitten altijd goed verpakt en netjes dat er een kaart bij zit waarop er is gecheckt en wie het heeft gecheckt. Schoenen zitten heerlijk!

Snel en goed

Al meerdere malen schoenen en laarzen besteld. Ook wel eens geretourneerd. Het gaat allemaal perfect, nooit problemen. Gabor schoenen, sneakers en laarzen lopen zo super fijn, door de geweldige pasvorm! Zie zien er ook nog eens prachtig uit! GABOR; mijn merk!!!

Zoals altijd zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over het merk Gabor! Bijna al mijn Gabor schoenen besteld langs deze weg. En altijd zeer tevreden! Correcte service! Pluspunt: de beschrijving van de schoenen op de website!

TOP!

Ik was in de winkel in Alkmaar, vriendelijke verkoopsters, en de schoen (boots) die ik wilde was er niet in mijn maat. Geen probleem zei de verkoopster, Gabor levert voor u aan huis. Nou dat is toch prima geregeld? Helaas was ik alleen niet zo te spreken over DHL. Want terwijl ik gewoon aan tafel zat bij mijn raam voor, zag ik hem mijn Gabor pakket bij de buren bezorgen. Ik heb de DHL persoon vervolgens daar op aangesproken maar hij zei aangebeld te hebben, nou niet dus. Ik werd tijdens dit “gesprek” uitgemaakt voor ******hoer als ik een klacht zou neerleggen bij DHL. Helaas heb ik K gehad, en ondervind daar nog de gevolgen van dagelijks. Maar met mijn Comfort Gabor Schoenen doen mijn voeten wat minder pijn. Dus TOP!!!

Snelle levering netjes en super blij met mijn mooie stappers

Ik loop alleen maar met Gabor schoenen

Prima schoen altijd naar mijn zin

Prima levering

Ruime keuze .Schoenen besteld en keurig op tijd geleverd.

Voldoende

Het pakket werd later bezorgd dan aangegeven. De bezorger had het op de stoep neergezet omdat er niemand thuis was toen het werd gebracht.

Snel, makkelijk en uitstekende keuze kunnen maken!

Ik draag al jarenlang Gabor schoenen met veel plezier, maar niet elke winkel heeft alle modellen. Daarom is de online winkel een uitkomst. Ik kan rustig kiezen, levering is de volgende dag, en de schoenen zaten als gegoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zoals afgesproken in de Gaborwinkel in Utrecht. Juiste aflever- adres en tijdstip werden mijn, kwalitatief mooie laarsjes, keurig verpakt afgeleverd. Mijn avond kon niet meer stuk! Super blij met mijn laarsjes! #gabor #nooitietsanders!

Fantastisch!!!

De laarsjes waren met veel zorg in gepakt pluim voor de medewerkster.

Helaas verwisselde schoenen

Tot mijn verbazing was het adres juist maar de inhoud was niet van mij. Verkeerd ingepakt met een bewoner uit hetzelfde dorp. Zelf opgelost door de ander te benaderen. Hierdoor beide blij met de gekozen laars en tevreden dat we het zelf hebben kunnen oplossen zonder gedoe

Uitstekend!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Zeer snelle levering (voor wie het nodig is), prima materiaal ... Goede wijn behoeft geen krans!

Aardig en kundig personeel

Ik ben goed geholpen

Goede verzending

Het werd netjes verzonden was helaas een maat te groot

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch