Overzichtelijke site, duidelijke informatie over schoenen

De site is duidelijk, overzichtelijk en daardoor fijn om naar de goede schoen, sneaker of tassen te zoeken. Goede informatie over het des betreffende item. Betaalwijze ook makkelijk en alle vormen van betaling aanwezig.

Prima webwinkel

Een duidelijke en makkelijk te doorlopen website. Snelle levering en goede verpakking.

Bestelling snel verzonden

De bestelling werd snel verzonden en de laarzen bevallen goed

Gabor schoenen zijn de hemel op aarde !!!

Gabor schoenen zitten steeds zeer goed ! Als je de juiste maat weet is het simpel om deze online te shoppen. Ook de verzendheid is zeer kort waardoor je snel je nieuwe paar schoenen kan uittesten en showen. Ik ben een zeer tevreden klant.

Uitstekend, verrassend en zo soepel en snelle levering

Heb er al vaker besteld. De kleur op de site komt precies overeen met de werkelijkheid. Mooie kwaliteit en soepel en prachtig leer Laarzen waar ik zo op weg loop en jaren mee kan doen. Gabor is mijn merk en koop nooit anders. Elke keer geniet ik van weer nieuwe schoenen en enkellaarsjes

alles op tijd verstuurd en het ruien was geen enkel probleem

Toppie

De schoenen zijn netjes op tijd bezorgd,en zitten heerlijk.

In de winkel geen goede maat voorin keuze Maar de schoenen werden al snel bezorgd.

Leuke winkel. Fijn personeel. Graag zou ik in deze winkel al mijn schoenen willen kopen. Groot assortiment is heel belangrijk.

Is goed, wel mis ik de halve maten

Helemaal prima.

Zowel in de gabor store als later ook nog een bestelling prima in orde thuis ontvangen.

Goede kwaliteit, perfecte pasvorm

Gabor is mijn merk. Ik heb brede voeten en heb flinke artrose. De H leest van Gabor Comfort zit mij altijd perfect! En ze zijn ook nog eens erg mooi voor comfortschoenen.

Gewoon hartstikke goed

Snelle levering, prima paar mooie schoenen. Helemaal blij ermee

Schoenen met een fantastische pasvorm en die ook hip zijn!

Prima site. Snelle verwerking van het product van bestellen tot ontvangst in drie dagen. Helemaal goed.

Vlotte afhandeling met goede berichtgeving

Zie boven

Snelle levering van heerlijke schoenen

Een overzichtelijke site waar je snel kunt zien welke schoenen er zijn in jou maat. Zelfs genoeg keuze in grotere maten.

Top geregeld!

Nieuwe schoenen wil zo snel mogelijk showen. Uitgezocht, betaald en vervolgens snel bezorgd. Ze zijn al ingelopen!

Super geregeld!

Als je jouw maat kent, kan je probleemloos Gabor schoenen en laarsjes bestellen. Passen steeds prima, snel geleverd en heel netjes verpakt. Ik ben er weer blij mee!

Goede schoen , goede service, snelle levering. Niks meer aan doen.

tevreden klant

Goede en snelle afhandeling van de levering van mijn zoveelste paar Gabor schoenen, komt niks anders meer in huis.

Fijne schoenen, snel geleverd

Al jaren loop ik op Gabor schoenen. Maat 7 bestel ik tegenwoordig online. Past altijd.

Prettig

Vriendelijk en deskundig geholpen. Mooi assortiment voor voeten die steunzolen nodig hebben

Prettig en relaxed shoppen!

Online shoppen met alle gemakken van dien en met keuze uit een groot en mooi assortiment. Tevens een snelle en correcte levering.

Heel snelle en correcte service! Laarzen zijn in perfecte staat toegekomen en zijn prachtig!

Fijne boots, snel geleverd!

Ik ken gabor al een aantal jaren, uitstekende pasvorm, handig ivm inlegzolen, goede kwaliteit/prijsverhouding. Je loopt er zo op weg!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch