duidelijke website

duidelijke website - veel keuze - soms moeilijk om de ware kleuren te zien zoals ze bij daglicht in de winkel te zien zijn ook de maten verschillen sterk per model; is ook moeilijk om dan de juiste maat te kiezen

Mooie schoenen met een goede pasvorm. Extra leuk omdat er ook podozolen in passen. Dus vlotte schoenen ook voor moeilijke voeten. Ben er echt blij mee. Website werkt ook makkelijk.

snelle leverering

snel geleverd en keurig verpakt ,goede kwaliteit schoenen.

Tevreden

Super snelle levering en tevreden met de mooie laarsjes

Altijd goed!

Welke Gabor schoenen ik ook koop ik trek ze aan en heb nooit zere voeten. Heerlijk!

De laarsjes zijn super mooi en zitten helemaal Top en ik ben er erg blij mee

Prima service en perfecte levering!

De gewenste schoenen waren in de winkel niet meer voorradig dus heb ik ze online besteld. Ik ontving mijn bestelling op de verwachte leverdatum en ben gedurende het proces goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering!

Prima,snel in huis en heerlijk lopende schoenen.

Via de website besteld,dor ik alleen bij gabor.Omday die schoenen altijd meteen passen.Helemaal mijn merk.

Snelle bediening

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. De verpakking zorgde ervoor dat de schoenen in perfecte staat afgeleverd werden.

Mooie duidelijke website,veel keuze mogelijkheden. Super nette verzending, goed beschermd ingepakt. Echt dik tevreden. Schoenen zijn prachtig en van goede pasvorm .

Levering volgens afspraak

Ik bestel graag schoenen via de Gaborstore.nl. De foto's van de website zijn mooi. De schoenen zien er echt zo uit als op de foto. De levering gaat volgens afspraak en gaat heel netjes. Ik had helaas de verkeerde maat besteld, maar het ruilen gaat ook perfect.

Snelle perfecte service bij Gabor!

Midden in de namiddag de schoenen besteld die ik wou en 'sanderendaags al geleverd vanuit Nederland naar België. Een absolute aanrader.

Mooie schoenen, snel geleverd

Ik heb online de schoenen besteld en de volgende dag geleverd. Supersnel. Website makkelijk in gebruik.

Goede service, fijne schoenen

Snelle service met bezorgen en retourneren. Fijne schoenen voor mij met een wat bredere en grote voet. Al meerdere schoenen van Gabor gehad en lopen heel fijn.

Prachtige collectie en snelle service

Ik heb breedte maat H. En bij de Gaborstore is hier een ruime keus in en zeer goed betaalbaar. Oom worden de schoenen snel thuisbezorgd en eventuele retouren worden snel verrekend.

Altijd prachtige schoenen

Goede service, zoals altijd

Goede,snelle bediening en hulp voor levering.

Mijn schoenen waren niet meer in mijn maat in de winkel. In de winkel tikte de verkoopster gelijk de bestelling in en de volgende dag had ik miin sxhoenen al in huis. Snelle bediening en snelle serviese. Geweldig.

Snelle bezorging, uitstekende schoenen.

Goede service, snelle levering

Zeker aan te bevelen

Snelle levering top schoenen Al vaker wat besteld. Zeker aan te raden Bij retour sturen heb je geld na paar dagen op rekening staan

Prima geregeld!

Mijn keuze was niet op voorraad in de winkel. De winkelmedewerker gaf aan fat het besteld kon worden. Een paar dagen later had ik mijn schoenen in huis.

snelle, correcte service

x

Snel en goed geregeld

Spullen zijn snel geleverd. De retour service is goed geregeld. Naast terugsturen, kun je ook ruilen. Ik had binnen no time de juiste maat in huis.

Ik heb al vaak schoenen gekocht bij de Gaborstore. Nog nooit problemen gehad, dus keep up the good work!

Supersnelle service en fantastische schoenen

Ik draag al jaren Gabor

Zuid Willemsvaart 229