Briljant: goed, duidelijk en snel !

Ten eerste wil ik noemen dat ik al dik fan ben van het merk Gabor; ik heb zelf smalle voeten en maat 41. Via Facebook vorige week advertentie met bruine hippe engellaarsjes met hak voorbij zien komen, productcode 72.894.41 Zaterdagavond deze online besteld en maandag keurige mail vanuit Webshop dat mijn bestelling was verzonden. En ik ben er dolblij mee, ze zijn gaaf en zitten superfijn. Dus bestel gerust het merk Gabor !

Snelle goede service en zeer tevreden met mijn sneakers

Supersnelle levering.

Prima service!! Correcte levering!

Prima!!

Juiste maat laarsje voor een goede prijs

Al meerdere paren schoenen gekocht van Gabor omdat zij de juiste maat 42,5 hebben die precies past. Ze hebben ook een mooie collectie waaruit je kunt kiezen, met een goede pasvorm. Ik ben weer zeer tevreden met mijn nieuwe laaarsjes.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe laarzen die snel geleverd werden. Erg bedankt

excellent!

Ik heb een geweldige ervaring gehad met winkelen in je winkel in het centrum van Amsterdam. De vrouw van middelbare leeftijd de me hielp was zo goed in. haar werk en ze gaf me het gevoel dat ze haar werk en ze gaf me het gevoel dat ze haar werk echt leuk vind en het beste uit mijn winkelervaring voor mij wilde halen. Zo was ze ook me anderen. ` `je ziet of voelt da niet vaak en dus was het een extra traktatie. `ik ga zeker terug naar die winkel an zal er ook mensen over vertellen. `ook toen ik mijn laarzen bestelde omdat mijn kleur niet beschikbaar in het winkel, zou ik het 3 doen niet krijgen, maar in feite kwam het de volgende ochtend aan! Perfect!

Gewoon goed

Bestellen via de Gaborstore gaat makkelijk en snel. Wat je hebt besteld is zo in huis. Gabor schoenen zijn mooi en zitten perfect.

Heerlijke stoere schoenen die comfortabel zitten

Het is voor mijnaltijd lastig om leuke schoenen te vinden voor een iets bredere voet. Deze zwarte boots van Gabor zijn echter perfect!

Mooie winterlaarzen besteld. Deze kwamen geheel overeen met mijn verwachting.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering. Erg blij met mijn aankoop.

Doen wat er wordt vermeld

Duidelijke website Eenvoudig te bestellen Goede aflevering De laarsjes passen perfect !

Prima pasvorm , en altijd leuke modellen

De pasvorm komt bij mij op de eerste plaats omdat ik niet op hele smalle schoenen kan lopen dus ze moeten echt goed aan mijn voeten zitten . Gabor heeft niet alleen de goede pasvorm maar ook altijd schoenen of laarsjes die ik mooi vindt en waar ik lang plezier van heb . Ik heb ze altijd wel in mijn kast staan . Dus ik ben fan

Superfijn

Makkelijk bestellen , duidelijk weergegeven en supersnel.

Top !

Moeilijke ( grote maar zeer smalle voeten) Maar bij Gabor altijd wel een mooie keuze!

Goede ervaringen

Snelle levering, prima service.

Mooie schoenen, super pasvorm en snelle levering

Veel keuze en snelle levering. Ben super tevreden.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, efficiënt en ecologisch aangezien de bestellingen die ik doe niet dringend zijn. Ik vind dat je dat moet kunnen aangeven of het dringend is en dan eventueel bijbetalen. Is milieu vriendelijker om leveringen te groeperen.

Erg goed.

Met Gabor schoenen, laarzen etc. weet je altijd dat het goed zit. De pasvorm is perfect, de website overzichtelijk en goed.

Vlotte bestelling en snelle levering. Geweldige laarzen. Prima pasvorm’

Niks op aan te merken. Top!

Keurig mijn geld terug

Vlotte levering

Snelle en nette verzending, zeer blij weer met de schoenen. Zitten als gegoten

Snelle afhandeling en ontvangst van je na betaling van je bestelde schoenen via de webshop

Snelle levering.

Mijn schoenen werden snel geleverd, voor mij alleen maar Gabor schoenen, zitten altijd heel comfortabel.

Gewoon zoals het hoort

Netjes geholpen in de winkel. Mijn maat was niet in de juiste kleur in voorraad. Maar dat was zo opgelost. De volgende dag bezorgd.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch