Snelle en goede service!!

Alles verliep snel en goed, en gekozen laarsjes lopen als een trein. Top!!

Goed geregeld

Snelle levering en afhandeling

Service en kwaliteit prima, pumpwijdte wat minder

Snelle, conforme levering, zeer snelle retourverwerking en terugbetaling. De pumps met wijdte G waren werkelijk prachtig, maar vielen veel strakker over de voet dan de gemiddelde wijdte maat G die ik van Gabor en andere fabrikanten gewend ben. Met groot verdriet dus geretourneerd. Hopelijk komen de pumps eens beschikbaar in wijdte H en ook in donker bruin. Nu alleen in zwart verkrijgbaar.

Prima product, keurige levering

Onze bestelling hebben we keurig op tijd ontvangen, keurig op de hoogte gehouden van de bestel en verzendstatus. Ook zeer netjes is de checklijst die meegeleverd wordt waarop je kan zien dat iemand netjes de levering gecontorleerd heeft op soort, maat, kleur etc. Heel tevreden!

Snelle levering en goed verpakt!

Ik ben zeer tevreden over Gabor. Ik heb meerdere schoenen van Gabor in de kast staan omdat het comfortabele en modieuze schoenen zijn. Ik heb de voorkeur voor een H wijdte. Omdat ik weet dat deze altijd verkrijgbaar zijn bij Gabor is dat de eerste winkel waar ik kijk als ik een nieuw paar zoek. De schoenen waren netjes ingepakt en snel geleverd.

Vandaag besteld en uiterlijk twee dagen later in huis.

Zeer overzichtelijke webshop met mooie materialen die uiterst goed verpakt bij je aankomen.

Mijn ervaring met Gabor zijn uitstekend, goede pasvorm , mooie materialen.

Tegenvaller

Ik had een sandaaltje in de Sale gekocht. Binnen no time geleverd, dat was top. Echter de zool was in werkelijkheid (vind ik) foeilelijk en daarom teruggestuurd. In tegenstelling tot andere shops moet de retourzending ook betaald worden. Al met al ruim 14,-- aan verzendkosten betaald.

Het is gewoon mijn merkschoen.

Ik heb in de winkel gepast. Mijn maat was er niet, dus een andere kleur geprobeerd. De winkeljuffrouw heeft de goede maat besteld en deze us bij een afhaalpunt afgeleverd

Het was helemaal top

Het product was helemaal zoals het moest zijn

Geweldig!

Prachtige korte laarsjes! Maat altijd goed en h ook! Een echte aanrader! Altijd heerlijke schoenen! Super merk!,

Hele snelle levering

Mooie laarzen snel bezorgd.Helaas waren ze om de kuiten te wijd. Zelfde dag teruggestuurd en na een paar dagen stond het geld alweer op mijn rekening. Prima service.

Snelle levering en superblij met de comfort-enkellaarsjes, in 2 kleuren besteld met wijdte H, zitten helemaal top, kan niet beter en fantastische diverse prints en kleuren, wil niet meer anders. Super tevreden!!!!

vertrouwd en correct

Vertrouwde webshop en een correcte levering volgens afspraak.

Altijd vriendelijk en zeer goede service

Ik koop al mijn schoenen bij Gabor omdat ik nooit meer last heb van knellende schoenen of blaren. Bij klachten wordt er altijd contact opgenomen en schoenen vervangen zonder enig gedoe. Echt top service zowel in de winkel als online.

Goede service en prima producten die voldoen aan mijn wensen.

Prima !

Schoenen werden snel geleverd en zijn ( weer ) van goede kwaliteit ! Wetend dat ik wijdte H en mt 39 nodig heb , de inlegzooltjes eruit kunnen, is het eenvoudig selecteren ! Heb nu 3 paar laarsjes en meerdere sneakers en instappers . Ik ben een grote fan van Gabor !

Ik heb weer 2 paar grandioos enkel laarsjes van gabor gekocht

Ik heb nl voor dames schoenen een lastige maat,nl maat 43. Dit maal is het mij gelukt om goed te slagen zelfs 2 paar en moderne laarsjes.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

De website is overzichtelijk en zoeken is makkelijk. Evenals bestellen. Daarna ook snel de laarzen in huis.

Super snel en correcte aflevering.

Het was voor mij de eerste keer dat ik online schoenen heb besteld. Ik vind altijd dat je schoenen op je gemak moet kunnen passen. Daarom vind ik het jammer dat er zoveel winkels gaan sluiten. Ook het gezellige van shoppen mis ik dan. Maar nogmaals de schoenen die ik wilde hebben waren in de winkel niet meer leverbaar in mijn maat. Daarom heb ik ze online rechtstreeks bij gabor besteld. Ik ben erheen blij mee en ook voor de correcte en snelle afhandeling/ levering. Bedankt hiervoor.

Fijne gebruiksvriendelijke online winkel met prachtige schoenen.

Goede foto's en duidelijke informatie over het materiaal en de breedte van de schoenen. Tevens informatie over uitneembare zooltjes. Kwalitatief prachtige modieuze collectie en vlotte bestelling en afhandeling!

Alles heel fijn verlopen met bestellen en leveren maat van laarzen ook prima

Prima qua leveren

Vlot en snelle levering

Overzichtelijke site, gemakkelijk om te bestellen en snelle levering, ook vlotte afhandeling van retourzending.

Goede ervaring

Goede kwaliteit schoenen.ik koop ze al jaren maat altijd goed .ik heb 14 paar .nu voor het eerst online besteld omdat mijn maat uitverkocht was in de winkel. Snelle levering..

Super fijne schoenen

Heb breede voeten en hoge wreef...maar zijn heerlijk ondanks ze smal aflopen

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch