Fantastisch!

Super mooie laarsjes! Wat fijn dat je tijdens het bestel proces zoveel keus hebt wanneer je de bestelling wilt ontvangen. En dat wordt ook waar gemaakt! Fantastisch!

Goed geregeld

Bestelling snel en goed geleverd zoals beloofd

Mooie schoen klopt met de omschrijving

duidelijke, vlotte site en levering

Als nieuwe klant ben ik uiterst tevreden van bestellig tot levering. Alles werd heel correct voorgesteld. De levering verliep vlekkeloos, ook pakketje was netjes. Net zoals je ze in de winkel zou aanschaffen. Top !!!!!

Mooie en comfortabele laarzen.

Onlangs bij jullie de beige cognac (cowboy) laarzen gekocht , ze hebben een mooie uitstraling en ze zitten heerlijk. Daarbij vind ik de verzending ook toppie, snel verstuurd en bezorgd. En ik als klant word hier erg blij van.

Erg goed

Ik was in de winkel en maat was er niet meer werd daar prima geholpen.De verkoopster heeft toen voor mij schoenen besteld in de goede maat en deze werden keurig bij mij thuis afgeleverd.

Geweldige pasform heeft gabor schoenen.

Grote maat en gabor heeft het. Ben blij met mijn maat 43.

Snel en goed

Vrijdags besteld en dinsdag in huis. Netjes verpakt.

Steeds kwaliteitsvolle handeling

Ik bestel mijn gabor steeds via de store de foto's en beschrijving zijn comform het echte product. Prijs/kwaliteit in orde Fijne samenwerking omdat de levering vlot verloopt en het produkt netjes verpakt is. In 1 woord FANTASTISCH!

Snelle Jelle

Snel geleverd en bij terug sturen staat het geld ook weer snel op de rekening. Dit zorgt ervoor dat ik de volgende keer zo weer bij jullie bestel

Comfortabele en moderne schoenen met snelle levering

Ik hou van vrouwlijke dchoenen maar heb maat 35/36 wat erg lastig is. Gabor store heeft dit. En het loopt ook nog es fantastisch!

Altijd snel geleverd

Snelle levering en altijd goede ruil of terug stuur service. Het schoeisel is geweldig.

Leveringsdatum niet nagekomen

Als de door mij gekozen leveringsdatum niet wordt nagekomen is er iets mis. Eerder leveren is voor u wellicht de klant tegemoet te komen, maar de klant heeft die datum om een bepaalde reden gekozen. Houd u daaraan

Snelle verzending, goed verpakt en fantastische kwaliteit!

Groot assortiment dames schoenen in grotere maten! Altijd dezelfde maat, zit als gegoten.

Altijd prachtig, fijne pasvorm!

Past altijd, geweldige kwaliteit, valt in het echt nooit tegen als je online koopt!!

Heel mooie schoenen en snelle levering

Wat een mooie schoenen maakt Gabor en die heel erg lekker lopen

Snelle service, dik tevreden

Snelle levering aan huis

Netjes verpakt

Ik dacht eerst gaat dat wel goed met bezorging etc maar tot volle tevredenheid netjes en snel bezorgd. Ik zou het zo weer doen.

SUPER

Correcte levering van mijn fantastisch mooie,goedzittende laarsjes van Gabor,die gaan me veel plezieren in de winter,bedankt Gabor

Snelle, perfecte afhandeling en levering van mijn aankoop.

Snelle correcte levering

Gabor is mijn geliefkoosde merk omwille van het comfort en de verschillende breedtes van de schoenen. De kleuren zijn herkenbaar. Maten ook steeds uniform !

mijn schoenen waren in volgende dag al in huis. hiervoor heel veel dank, goede service.

Supersnelle levering

Helemaal blij met deze service. Website toegankelijk en duidelijk. Maat goed en snelle levering van keurig verpakte schoenen.

Na teleurstelling uitstekende service.

Na een foute levering een snelle juiste oplossing van uw medewerker Gaborshop Enschede, top!

Prima, op de bezorging na

De Gaborstore zelf is prima, ik ben ook erg blij met mijn schoenen. Alleen de bezorging via DHL ging weer eens mis: terwijl ik gewoon thuis was kreeg ik een briefje in de bus dat mijn schoenen elders waren afgeleverd. De zoveelste slechte ervaring met DHL!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch