Snelle correcte levering

Gabor is mijn geliefkoosde merk omwille van het comfort en de verschillende breedtes van de schoenen. De kleuren zijn herkenbaar. Maten ook steeds uniform !

mijn schoenen waren in volgende dag al in huis. hiervoor heel veel dank, goede service.

Supersnelle levering

Helemaal blij met deze service. Website toegankelijk en duidelijk. Maat goed en snelle levering van keurig verpakte schoenen.

Na teleurstelling uitstekende service.

Na een foute levering een snelle juiste oplossing van uw medewerker Gaborshop Enschede, top!

Prima, op de bezorging na

De Gaborstore zelf is prima, ik ben ook erg blij met mijn schoenen. Alleen de bezorging via DHL ging weer eens mis: terwijl ik gewoon thuis was kreeg ik een briefje in de bus dat mijn schoenen elders waren afgeleverd. De zoveelste slechte ervaring met DHL!

Mooie en comfortabele sneaker

Prima site om alles te bekijken, snel in huis en prijstechnisch interessant

Goed, snelle levering

Zeer goed.

Snel, adequaat en goed product

Staan voor hun zaak

Uitstekende service

Altijd een vlotte behandeling

Professioneel personeel en vriendelijk

Denken goed mee tot 2 maal toe was de juiste maat en kleur niet aanwezig maar door hetzelfde model in de goede maat te passen had ik na 2 dagen de juiste maat en kleur in huis . Echt top . Blijf hier zeker komen bevalt prima

Perfecte service

Mijn maat was niet meer in de winkel aanwezig en de verkoopster heeft toen de schoenen online voor mij besteld. Kortom perfecte service.

Schoenen snel kunnen vinden in de webshop. Snelle levering. Kortom super!!!!

Overzichtelijk en heldere weergave

Website geeft een goede weergave van de schoenen. Mooie schoenen die heerlijk dragen.

Fantastisch loopcomfort

De sneakers waren helaas niet in de winkel verkrijgbaar. Medewerker Gaborstore den Bosch heeft ze voor mij besteld. Goede service, snelle levering. Sneakers hebben een mooie uitstraling en de hogere zool loopt erg prettig.

Top!!

Een top service, snelle levering. Keurig verpakt!!

Correcte levering

Het bestelde komt netjes ingepakt aan. Levering op aangegeven moment.

Een snelle levering en de schoenen zitten geweldig (eigenlijk zo als altijd) Sinds ik Gabor schoenen ontdekt heb koop ik niets anders meer.

Snelle proffesioneler gang van zaken. Goede en heldere communicatie. Niet te veel of te weinig informatie. Uitstekend!

Super goede service .

Waar blijft mijn bestelling .hoera gevonden door jullie zeer attente medewerkster

Geachte mevr, mijnh, Ik heb 14 dg geleden sneakers besteld en betaald onder nr, 434540 kunt u mij vertellen waar mijn bestelling blijft . Met vriendelijke groet : Henny Wouters. Dank voor de snells reactie op mijn klacht ,zeer adequaat afgehandeld door jullie medewerkster uit den Bosch . TOPPIE !!! m.v.gr .Henny Wouters

Hele goede en vlotte levering.

Ik heb niet voor het eerst hier besteld. Dat zegt genoeg lijkt me. Ik loop altijd op Gaborschoenen omdat deze goed passen . Ik heb best brede voeten en slaag alleen goed bij Gabor (en nog 1 ander merk).

Heel tevreden

Al meerdere malen schoenen online gekocht en ik ben erg tevreden. De schoenen zijn precies zoals ze zijn afgebeeld en de maatvoering klopt precies. De uitleg van de maattabel is daarbij heel fijn! Gaborstore is zeker een aanrader!

Vlotte aankoop en levering

Spijtig genoeg was er in de linkerschoen lijm aan de rits verkleefd waardoor deze niet goed open zipt - het belet niet om de schoenen te dragen en aan te trekken, dus ik retourneer ze niet - en toegegeven: het is de eerste keer dat ik zoiets tegenkom want ik heb al vaker schoenen via jullie online platform gekocht

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch