Heel blij met m’n nieuwe laarzen

Ik heb van nature zeer stevige kuiten en tot voor kort paste ik geen hoge laarzen. De XL schachtwijdte van Gabor heeft voor mij een nieuwe wereld geopend. Supermooie laarzen en een mooie kwaliteit leer,

Fantastisch, mooi en stijlvol gamma. Vlugge en correcte levering.

Je loopt er zo op weg!!

Veel keus Een prachtige en duidelijke webshop Hier weet je wat je koopt En zeer snel in huis!

Super kwaliteit en blij met 9 verschillende kleuren gympen breedte F

Super kwaliteit sneakers en blij met breedte F voor smalle voeten. Heb alle kleuren van dit model.

Prima service!

Mijn schoenmaat was in de winkel niet aanwezig. De verkoopster ondernam gelijk actie en zag in de computer dat mijn maat nog in een andere zaak op voorraad was. Twee dagen later had ik de schoenen in huis!

Ga voor de snelle stap !

snel, service, vriendelijke site, voor elk wat wils.

Heel vlugge levering

Heel vlugge levering

Uitstekend behandeld. Alles keurig op tijd. Schoenmaat prima

Ik heb diverse keren bij Gabor gekocht en het was altijd tot volle tevredenheid.

overzichtelijk

Gabor levert wat zij beloven

Altijd mooie modellen en mooie aanbiedingen. Mooie laarsjes gekocht. Snelle levering, ik ben zeer tevreden.

Zit altijd goed

Welke schoenen ik ook bestel het zit altijd lekker en goed. Mooie kwaliteit schoenen waar ik lang meedoet.

Mijn bestelling is in perfecte staat geleverd op de dag dat het vermeld gezegd was. Ik ben heel tevreden en zal zeker nog online van Gabor bestellen.

Volgens verwachting

Een snelle levering en door een duidelijke website voldoet het aan mijn verwachting

Gabor past altijd goed en het is snel geleverd

Vandaag besteld en de volgende dag in huis, top!

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Top! Mooie kwaliteit schoenen voor een redelijke prijs. En een goede service van dit bedrijf.

Top service !

Mijn bestelling is vlot en tijdig verwerkt en werd tijdig geleverd.

Makkelijk te bestellen, verzorgde aflevering.

Makkelijk te bestellen, verzorgde aflevering.

Fijn online winkelen.

De informatie op de website klopt. De kleuren zijn goed aangegeven, pasvorm ook goed aangegeven. Levering is snel.

Correct en op tijd

Ik beveel het iedereen aan te shoppen in de gaborstore, ze houden zich correct aan de leveringstijd en hebben ook leuke solden

snelle levering en keurig verpakt

was in de stad den haag in de gaborshop. hadden niet mijn maat. De mevrouw van de shop vertelde dat zij die kon bestellen via de winkel waar ik op dat moment was. Zij heeft het voor mij keurig geregeld en mijn aankoop werd netjes bij mij thuis bezorgd.

Alweer perfect

Ik had een paar sneakers en lage laarsjes besteld, ze waren zoals op de site... kleur en vorm net hetzelfde. Maat klopt ook altijd als een bus , terugsturen is niet nodig. Snelle levering !!! Een tevreden klant

Perfect.

Altijd netjes geleverd.

geweldig

omdat de service uitstekend was en ik zeker heel blij ben met mijn schoenen.de levertijd was uitstekend

uitstekend

makkelijke site, geen problemen met bestellen en snelle levering. Alles verliep prima.

Zeer prettig

Fijne website, goed maat en heerlijke pasvorm

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch