Fantastische pasvorm

Ik ben zeer tevreden over het aanbod voor mijn damesmaat 43. Ik hoef maar iets aan te passen en het past. Ik hoef niet meer naar caland grote maten. Ik ga voortaan naar Gabor op de lijnbaan. Je wordt er uitstekend geholpen

Snelle levering, aanrader

Ik had deze schoenen al in de winkel gekocht en ze liepen zo fijn dat ik online nog een paar heb aangeschaft. Ze werden de volgende dag al geleverd. Schoenen van Gabor kun je bijna zonder passen kopen en nu ze lopen altijd heerlijk!

Altijd goede pasvorm

Schoenen zijn mooi en zitten gemakkelijk.

Zeer snelle levering met duidelijke communicatie van een erg mooi artikel

Ik kreeg wat ik gevraagd heb. Perfecte levering

Gabor staat voor degelijkheid , mooi en zeer aangenaam om dragen. Blijf bij je leest !

Ruime keus, duidelijke website en snelle levering

Al diverse keren heb ik op de Gabor website de schoenen gevonden, waarnaar ik op zoek was. Gabor schoenen hebben een goed voetbad en zijn comfortabel. Ik raad iedereen Gabor schoenen aan!

Perfect!

Kon niet beter.

Piccobello in orde

Zeer tevreden zowel van kwaliteit als van service

Prijs kwaliteit

Top, snelle levering, mooie kwaliteit, prijs kwaliteit ++, comfortabel (as usual!)

Gabor schoenen passen mij (bijna) altijd. Hoef ze dan ook niet “in te lopen”. Mocht het een keer niet de goede maat, pasvorm oid zijn dan is retourneren danwel ruilen geen enkel probleem. Top.

Geweldige schoenen.

Gabor schoenen zijn mooi, passen perfect en elke keer als ik nieuwe schoenen van Gabor koop wordt ik heel blij.

Correct en klantvriendelijk!

Vlotte levering, makkelijk retourneren en omruilen. Je wordt ook goed geïnformeerd van wat er gebeurd is. Top!

Supet

Altijd snelle levering en als er problemen zijn worden deze correct opgelost. Zeer tevreden.

Heel tevreden

Netjes op tijd geleverd, precies zoals op de foto, fijn dat er kwaliteitscontrole wordt gedaan

Netjes verpakt. Fijne slippers. Goede prijs.

Goede pasvorm

Mijn ervaring met Gabor is dat de maat altijd dezelfde maat blijft.Nietdat het ene model anders past dan het andere. Snelle bezorging en fijne schoenen.ik heb moeilijke voeten maar de schoenen met Rollingsoft in de zool zitten geweldig

snelle levering, prima kwaliteit schoenen

De maat klopt altijd. Ik heb een kleine damesmaat (35, 2,5). In een gewone schoenenwinkel is er voor mij niets te vinden. Gabor heeft online een groot aanbod voor een "normale" prijs, niet duurder dan in een gewone winkel.

Snelle levering.

Schoenen waren verpakt in een perfecte doos ( niet zo'n grote waar bijna de helft niet gebruikt wordt) . Een dag na de bestelling zijn de schoenen al geleverd.

Eerste aankoop via de gaborstore.

Overzichtelijke webshop. Mooie schoenen en goede pasvorm. Ook fijn dat je halve maten kan bestellen. Twee paar besteld en allebei goed.

Snelle levering en een snelle terug betaling van de retour gezonden schoenen

Mooie laarzen

Ik heb ze alleen gepast en ze zitten heerlijk. Heb ze nog niet aangehad omdat ze nu nog te warm zijn maar ze zullen ongetwijfeld heerlijk lopen zoals de meeste schoenen van Gabor.

Snel binnen!

Super blij dat Gabor ook grotere maten schoenen heeft aangezien ik daar vaak problemen mee heb... Mijn bestelling was super snel binnen en als het geruild moet worden kan dat heel gemakkelijk (gelukkig niet nodig ;) )

Prachtige sneakers en een vlotte levering !

Snel en correct

Mooie website, duidelijk en levering was snel en netjes verpakt

Heb 2x schoenen besteld en de service en afhandeling waren prima.

Eigenlijk heb ik dat al zojuist aangehaald : jullie service en afhandeling is gewoon geweldig.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch