Vaker bij Gabor gekocht en ik draag alleen maar Gabor.

Snelle afhandeling , overzichtelijke betaling en snelle levering

Snelle levering. Goed en netjes ingepakt. Schoenen in orde. Ben zeer tevreden.

Fijne service en topschoenen!

Altijd fijne hulp bij het uitzoeken van nieuwe schoenen. Kwalitatief zijn de schoenen erg goed en ze zitten heerlijk.

Heel vlotte service!

Gebruiksvriendelijke website, vlotte en snelle communicatie via mail, vlotte levering, degelijk ingepakt,...

Snelle, correcte levering!

Ik was blij deze schoenen nog te vinden op de site; ze lopen namelijk heerlijk. Dit is voor mij het 2e paar.

snelle service

Snelle service en goed verpakt en ook op tijd. Dank hiervoor.

Snelle levering en mooie schoenen.

Super, merk Gabor is voor mij beste merk

Draag al geruime tijd merk Gabor schoenen, voor dagelijks, werk en vrije tijd. Gabor heeft een goede pasvorm, goed voetbed en zit altijd meteen perfect. Het voelt alsof ik op wolken loop, en lopen die ik veel, maar zonder problemen. Van Gabor schoenen heb ik nooit pijnlijke voeten of blaren.

Mooi product, snelle levering

Omdat het toch nog zonnig weer zou worden, wilde ik graag nog nieuwe open schoenen. En toen de zon scheen kon ik ze dankzij de snelle levering meteen dragen!

Snelle levering en keurig verpakt

Na bestelling, keurig bevestigd en snel geleverd.

Ruime keus

Ik heb al vaker schoenen besteld hier, er is altijd ruime keus, ook in mijn maat (42), en de schoenen zijn er altijd binnen 2 werkdagen.

Zijn super geholpen.

Zijn nog paar keer gebeld omdat er iets niet duidelijk was. Alles is goed gekomen.

Een eenvoudige, duidelijke site.

Gewoon goed

Mooie schoenen, snel en netjes geleverd, met een controle briefje erbij van Elvira.

Vlotte levering

Vlotte levering, duidelijke communicatie

In een paar stappen op stap met nieuwe stappers

Al jaren Gabor schoenen waardoor online kopen geen enkel probleem is. Leuk model uitzoeken, bestellen, snelle levering en erop weglopen.

Een goede ervaring .

Mooie schoenen ,vlot geregeld.

Chapeau.

Super snelle levering en duidelijke aanwijzing bij retournering. Direct na ontvangstbevestiging centen terug ontvangen!

geweldig

Een klantvriendelijke website en een snelle service

Moderne kwaliteitsschoen!

Zeer vlotte levering. Bijzonder blij met deze zomerschoenen.

Snelle service goede kwaliteit

Meerdere maten bestelden gratis terug gestuurd wat niet paste. Top service

Perfect passende sneakers snel in huis!

Mooie kwaliteits sneakers die perfekt passen! Als je eenmaal je maat weet van Gabor kun je bestellen zonder bang te hoeven zijn dat ze niet passen. Altijd goed, top!

Top merk Gabor!!

Sandalen en sneakers lopen super! Via Website zee4 snelle levering

Snelle levering, en makkelijk te routeren. Ook snel weer je geld terug. Fijne webshop om te winkelen!

Supersnel

Supersnelle levering. En het zijn mooie schoenen, ben er heel blij mee.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch