Prima.

De bezorging via DHL viel mij wat tegen. Als ik op de dag van bezorging een mailtje ontvang dat de schoenen tussen 10.00 en 15.00 uur bezorgd zullen worden, heb ik het gevoel dat dat beter moet kunnen. Toen ik rond kwart voor 11 nog eens probeerde, was de tijd aangepast: tussen 10.55 uur en 14.45 uur. De bezorgster van DHL was daarentegen weer reuze vriendelijk. De schoenen zaten keurig verpakt. De retourbon zat er al bij. Afleveren bij het DHL-pakketpunt bleek ook heel vlot en zonder problemen te verlopen. Keurig na retourontvangst een mail gekregen en binnen 5 werkdagen het bedrag terug op mijn rekening.

Uitgebreide keuze en supersnelle levering !

Gabor heeft nu eenmaal mooie ,comfortabele schoenen, sneakers en muiltjes voor mij !

Super snelle bezorging en mooie schoenen

Mooie site goede beschrijving van de producten

Zeer tevreden snelle levering goede service TOP

Correcte zeer snelle service

Kan niet beter

goede service

snelle levering, goed verpakt pakket

Altijd keurig en volgens afspraak bezorgd.

Ik koop altijd schoenen en laarzen van gabor nu 2x. Online besteld en heel goed bevallen. Dit ook mede omdat ik precies de maat weet omdat ik weet hoe de gabor schoenen zitten .

Super schoenen, super merk!

Super schoenen, super merk !

Supersnelle & perfecte levering

Supersnel geleverd, alle afhandeling perfect verlopen. En uiteraard geweldig zittende schoenen!

levering is prima verzorgd en heel snel

Maandagavond besteld en woensdagmiddag al in huis. Schoenen zijn goed verpakt tegen beschadigen. Ruime keuze in mijn damesmaat 43, smalle leest. Prima.

Goede kwaliteit . Super snelle levering …gisteren besteld , vandaag al geleverd. Content

I want more from This GaborStore!

Schoenen van Gabor altijd goed, heel maatvast en prima kwaliteit. Voetbed is altijd prima en schoenen lopen direct lekker. Ik ben al jaren fan van dit merk

Duidelijkheid op de site en vlotte afwerking.

Duidelijke site en vlotte afwerking! Super

Toppie

Makkelijk te bestellen. Snelle bezorging. En weer prachtige nieuwe schoenen. Zooo blij mee.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden.

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd en zo een ruime keuze

Altijd snel in huis

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle en keurige levering.

Ruime collectie, snelle service en voldoet aan de foto's

Kon niet kiezen en Gabor loopt heerlijk. Dus twee paar gekocht. Erg tevreden en ontwerpen zijn weer top

Mooie schoenen en snelle levering

Precies de suède schoenen die ik zocht. Waren nu ook nog afgeprijsd. Snelle levering en ze zitten perfect.

Fijne schoenen, goede pasvorm

Wel jammer dat er al iemand buiten op deze schoenen heeft gelopen. Voelt niet fijn, terugsturen is teveel rompslomp!

Mijn schoenen werden bezorgd op dinsdagmiddag alhoewel ik aangegeven had te bezorgen op woensdagmiddag. Dat is een minpuntje, bezorger had wel het pakje bij de poort gelegd zoals ik bij DHL had aangegeven. Alleen een dag te vroeg. Lezen jullie de bestellingen niet goed??

Dankzij Gabor schoenen sta ik weer stevig op de grond!!!

Fijne en mooie schoenen. Prettig, dat ze diverse breedte maten hebben. Ik koop bijna nooit meer andere schoenen. In de Gabor winkel in Arnhem wordt je ook heel goed geholpen.

Topschoenen, en de service was TOP !

Eerste keer schoenen online besteld, en ze zijn super, zoals ik gewoon ben. Snelle correct aflevering !

Snel en correct

De bestelling werd snel en correct afgehandeld

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch